POLITIČKI MARKETING: Zakupite videobraćanje na najčitanijem portalu u ZDK i šire!

78B4E9D6 3CC1 48C9 9E0C B7414D557627

Portal 072info je pravo osvježenje u svijetu internet medija, koji je uz pomoć profesionalne redakcije i novinara za rekordno kratko vrijeme zadobio povjerenje široke mase i danas opravdano slovi za najčitaniji internet portal u Zeničko-dobojskom kantonu i šire.

Osim toga, najpopularniji smo portal, u ZDK i šire, i na društvenim mrežama, o čemu svjedoče relevantni podaci. 

Kada se radi o brojkama, 072info putem Facebooka prati blizu 200.000 ljudi.

Valja istaći da je itekako popularan i praćen naš Instagram profil, a da “Google Analytcs” mjesečno zabilježi blizu ČETIRI MILIONA JEDINSTVENIH POSJETA na naš portal.

U vrijeme pandemije koronavirusa i kada se preporučuje da političke stranke ne organiziraju skupove, portal 072info, kao lider među portalima u ZDK i šire, predstavlja idealno rješenje za adekvatan odgovor političkoj kampanji u okolnostima uzrokovanim pandemijom koronavirusa!

Copy

Osim mogućnosti reklamiranja putem banera i sponzorisanih tekstova, portal 072info nudi vam mogućnost i zakupa videoobraćanja.

Naime, vaš snimljeni videomaterijal, odnosno poruku biračima na predstojećim izborima ili promotivni spot emitiramo u dogovorenom terminu sa kandidatom, a u formi živog prenosa. Dakle, vaš videosnimak podesimo kao da se dešava u tom trenutku, a svi naši Facebook pratitelji, blizu 200.000, dobiva notifikaciju da se emitira video. Po završetku “živog” emitiranja snimljenog videa, isti ostaje na našoj Facebook stranici u formi objave.

Videobraćanje može biti 60 sekundi, tri i/ili maksimalno pet minuta. Za cijene zakupa videobraćanja kontaktirajte nas na: marketing@072info.com.

Iskoristite priliku da vašu poruku čuje čak četiri miliona čitatelja našeg portala!

Prethodni članakTrend koji će vjerovatno rasti: Sve više ljudi živi s roditeljima
Sljedeći članakDa li je moguće odgajati zdravu generaciju u ovako nezdravim uslovima