POTVRDIO DA JE UŽIVAO SA DRUGOM DJEVOJKOM: Darko progovorio o raskidu sa Marinom

191532 darko i marina iff e1623236451495 750x429 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nakon vijesti da se Ana Sević vjerila s partnerom Danijelom Nedeljkovićem, te da će mu uskoro izgovoriti sudbonosno “da”, njen bivši suprug Darko Lazić je, po svemu sudeći, raskinuo vjeridbu s Marinom Gagić.

Naime, kao grom iz vedra neba oglasila se Marina Gagić, te izjavila da ne zna zašto Darko priča da su zakazali svadbu kada već četiri mjeseca ne žive zajedno. Mnogi misle da je ovome doprinijelo to što je Lazić, nakon što je odjeknula vijest da mu se bivša udaje, objavio sliku s atraktivnom crnkom s kojom je uživao na gliseru i bio vidno raspoložen.

Iako se radi o manekenki iz spota, očito da je Marinu u cijeloj priči nešto mnogo pogodilo čim je odjednom zaustavila sve priče da su izgladili odnos i da im se smiješe svadbena zvona.

– Darko i ja nismo zakazali svadbu da bismo je otkazali. Mi ne živimo zajedno već, sigurno, četiri mjeseca, a razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči da se ponaša ovako kako se ponaša, ali šta ja tu mogu. Bože moj! Njegov život, njegova stvar. Osjećam se odlično, konačno imam zasluženi mir sa djetetom. Aleksej je najvoljenije i sretno dijete, ljubav mu se pruža non-stop, u centru pažnje je u mojoj porodici i ja sam zadovoljna svojim životom – ispričala je Marina Gagić.

Darko, s druge strane, tvrdi da mu je bilo lijepo u društvu nepoznate crnke, ali da nije tačno da vara Marinu, kao što se priča.

-Ne znam da li odajem takav utisak ili ljudi jednostavno vole da pričaju da varam ženu. Slike jesu lijepe, ali između mene i dotične djevojke nije bilo ničega. Uživali smo u pauzi na snimanjima, ali stvarno ne mogu da zovem ljude redom i da im pričam. To je sve što mogu da kažem – poručio je Darko.