Portal 072info

PRAVI MUŠKARCI PLAČU: Evo zašto nije sramota kada frajeri pokažu osjećaje

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kada su mali, sasvim je normalno da zaplaču, ali kada odrastu to se od njih ne očekuje. Evo zašto nije sramota kada muškarci plaču.

Ako se kao odrasli ljudi nađu u situaciji da pokažu osjećaje, muškarce se najčešće opominje da ne budu tako ‘osjetljivi’. Često zadržavaju bol duboko u sebi jer bi njihovo plakanje bilo percipirano kao znak slabosti, a ako žele biti jaki moraju osjećaje zadržati za sebe, piše Net.

I tako se dogodi da neki muškarci zaborave kako je to plakati,a bol koju zadržavaju u sebi ne čini ih jačima već upravo suprotno – sve slabijima i slabijima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ipak, kada se i odluče dobro isplakati u svoja četiri zida i daleko od znatiželjnih očiju i oni osjete ogromno olakšanje jer ponekad je dobro spasiti sam sebe i pustiti emocije van bez obzira što je njihov okidač.

Plakanje je zapravo dobra stvar, a sve ovisi o kutu gledanja. Ono može biti znak slabosti, ali i pokazatelj ogromne snage i ljudske veličine. Isto tako, dobro je i za zdravlje, kako fizičko, tako i za zdravlje očiju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dragi muškarci, nemojte se ustručavati s vremena na vrijeme zaplakati ako ‘kišna godina’, to je dobro za vaš um i tijelo, a isto tako ćete postati osjetljiviji na tuđe suze. I da, maramice su vam u donjoj ladici.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME