Prijetili babi Regini i sve polupali: Marko Osmakčić i njegov otac “Hitler” poslali kriminalce u Viktorijinu kuću?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Marko Osmakčić i njegov otac Franjo su navodno prije nekoliko dana navodno poslali manijake na kućna vrata rodnog doma Viktorije Viki Mitrović, koji su zaprijetili njenoj babi Regini, ukoliko Viki ne izvrši abortus. Iako Osmakčić nije u Srbiji i trenutno se nalazi u Švicarskoj, njegov otac Franjo Hitler, kako ga je sin nazvao, već je navodno potegao veze koje ima u Srbiji da zaprijeti nesuđenoj snahi da ode da abortira bebu njegovog sina Marka, što je ona pod velikim pritiskom i učinila, piše Kurir.rs.

Naime, on je navodno sitnim parama platio neke kriminalce koje odlično poznaje da odu na kućnu adresu Viktorijine babe.

– Marko i njegova porodica, tačnije otac Franjo, to su veoma opasni ljudi. Oni su spremni na najgore stvari, na ono što niste gledali na snimcima iz crne hronike. Nije džaba sin oca nazvao Hitlerom, a svi znamo ko je bio Hitler. Ne znam kako je Viktorija mogla da nasjedne na njegove lagarije i upusti se u ljubav s njim, pa još i dijete da pravi s njim. Ono što ste gledali unutra kako je bije, šamara, davi, čupa i baca u bazen, to je ništa šta je on u spoljnom svijetu radio djevojkama, u kombinaciji s ocem Franjom. Da li vam je jasno kada oni čine sve da ubiju nerođenu bebu koja je njihova krv? Pa oni bi, da Viki nije abortirala, išli na to da je ona imala seks s nekim drugim u “Zadruzi” i da beba nije Markova. Toliko su spremni da idu. Ipak, obojica su posegla za agresivnim metodama – počinje priču osoba bliska porodici koja je šokirala zemlju, region, ali i Evropu svojim lažiranjem smrti čovjeka koji je živ i zdrav.

– Nakon što su lažirali smrt oca Franje, što se nije desilo nikada kod nas, oni se ne zaustavljaju i nastavljaju da siju sjeme zla. Kako se Viki prije abortusa inatila da će da rodi bebu i da će biti živa i zdrava, i sve iz inata Franji i Marku, oni su našli način da je ipak primoraju da ode na kiretažu.

Neće k***a da nosi naše sjeme, drolja nije dostojna jer je prostitutka smrdljiva. Takve ubijaju i bacaju pored puta, kao smeće. Tako će i ona da završi ako nastavi da se igra s nama. Moj sin je svjetsko dijete. Šmeker svjetske klase, on je plava krv za tu seljančuru raspalu. Sad će da nas zapamte, i ona i njena baba smrduša, ponavljao je navodno Franjo.

Znala sam da sprema neko zlo. Obavio je nekoliko poziva preko aplikacije Telegram da ne ostanu dokazi. Sve je riješio u pet minuta. Bila sam u drugoj sobi, ali sam jasno čula da govori da će da uplati pare na račun, oko 2.000 eura, koliko su njih dvojica tražila: “Sad će k***e i njihovo malo kopile od kćerke da nas zapamte”, bile su Franjove riječi – nastavlja izvor rijalitija koji se našao na licu mjesta kada je zadrugarov otac bjesnio i sprovodio prljavi plan u djelo.

Osoba koja je bliska s Viktorijinom porodicom je ispričala kakva drama se odigrala u domu u Pločici.

– Ti mafijaši, narkomani, šta li su, plaćenici su upali kod Vikine babe Regine uvečer u kuću, počeli su sve da lome i prijete. Regina se tresla. Nije smjela da ode u Beograd da kaže unuci šta joj se desilo, plašila se za malu Vikinu kćerkicu. Ona je iste večeri zvala ljude iz produkcije i čula se s Viki. Kroz suze joj je, ostajući bez daha, ispričala u šiframa šta se desilo. Klela ju je grobovima prabake i pradeke da ode i abortira. Rekla je da se sprema zlo ako to ne uradi. Viki nije glupa, skontala je da se nešto užasno desilo. Vidite i sami koji je ishod. Ona je u nedjelju uvečer saopštila produkciji da ne želi da zadrži to dijete i da je odmah ujutru odvezu na kiretažu. Čula sam da je plakala kao kiša. Babi Regini je mnogo loše. Ako ovo preživi, ima da živi sto godina. Nadam se da su Osmakčići sretni, neka im se sve zlo vrati – rekao je izvor.