r 5
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Radu Manojlović često kritikuju zbog njenog stajlinga. Međutim, pjevačicu ne pogađaju negativni komentari na račun njenog izgleda jer, kako kaže, oblači se onako kako njoj to odgovara.

– Imala sam ja razne stiliste i kreatore, ali ako osjetim da ja u toj emisiji nisam bila ja, jer me je nešto stezalo i ako nemam slobodu da napravim neki pokret, ako me to ograničava, džabe što je prelijepo, ako nemam svoju energiju. Sebe ne doživljavam kao nekog modela koji treba da se prošeta… Ja sam u nekom drugom vremenu odrastala i imala idole, a tada je stvarno bilo mnogo bitno imati pjesme i to je bilo dovoljno da budeš popularan. Smatram da ne treba da se skinem gola da bih zadovoljila svoju publiku, mislim da oni od mene očekuju pjesmu – rekla je pjevačica za Grand online.

Rada se dotakla i ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“, ali i stručnog žirija.

– Pogledam ponekad… Imam jednu komšinicu koja baš strastveno gleda i toliko pojača da ja i kada ne gledam, čujem. Ne znam baš svakog, ali predobro pjevaju. Ne znam, nisam nešto fan tog mentorstva. Ne volim da mi neko nešto priča. Ja sam djevica, a ti djevici ništa ne možeš da objasniš i u glavu da joj utuviš. Ja danas hoću tako ili nikako. Sjećam se kad sam se ja takmičila, kako se probudim tog dana, tad smislim koju ću pjesmu i to je mog tatu izluđivalo. Uvijek je govorio: “Ne možeš tako da ideš, čupava, nespremna, nisi uvježbala”. Ja kažem: “Znam, ali meni se to danas baš tako radi”. Ja sam od trenutka, kako mi dune taj dan, ali opet znam i koliko mogu” – rekla je Manojlović.