Raskinuli Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović: „Nismo se pronašli“

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevačica se pojavila na promociji albuma svoje koleginice sama, pa je otkrila prisutnim medijima da više nije u vezi sa kolegom Isakom Šabanovićem, nekadašnjim učesnikom takmičarskog programa “Zvezde Granda”.

Aleksandra je saopštila da su ona i Isak prekinuli svoju vezu, pa je otkrila razlog raskida.

„Došla sam sama, dečka nemam. Slobodna sam. Prosto se nismo uklopili, totalno smo dva različita svijeta, drugačiji smo. Svako ima drugačiji pogled na život, odlučili smo da je najbolje da svako ide svojim putem. Sve je to bilo, ljubav je bila tu, al’ valjda je najvažnije ono kako je kod kuće. Više nismo zajedno, slobodna sam, to je važno da kažem“, rekla je Mladenović pa je dodala:

“Nismo se pronašli. Ja ne bih ni objavila da smo zajedno da nas nisu uhvatili. Ne kajem se, bilo je lijepo dok je trajalo. Želim mu sve najbolje. Skoro četiri mjeseca smo bili zajedno. Kažete da je Isak pričao da je spremao burmu? Pa, dobro. Sporazumno smo se razišli. Muvali su me momci i dok sam bila zauzeta, a ne sad. Nikakva prevara nije u pitanju, taman posla.”

Blic

GODISNJICA
MARKETING