RASPAD GRUPE “HURRICANE”: Izvan scene se nisu podnosile

Nakon što se mjesecima šuškalo o raspadu grupe „Hurricane“, stiglo je i službeno saopštenje da će ova trojka ipak krenuti svaka svojim putem.

Iako su Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenia Knežević, djevojke iz benda, raspad mnogo puta demantirale, čini se da je u silnim šuškanjima ipak postojalo i istine.

-Nakon petogodišnje uspješne suradnje, koja je ove godine dosegnula vrhunac, dužni smo obavijestiti javnost i medije o novitetima u našem produkcijskom timu i daljnjim aktivnostima! Članicama grupe Hurricane – Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u septembru ove godine ističe ugovor o poslovnoj saradnji pa smo zajednički donijeli odluku da ga nećemo produžiti s obzirom na to da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali svake od njih.

-U znak zahvalnosti prema obožavateljima svih uzrasta, publici uopće i velikom interesu, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vrijeme obaviješteni, a koja se može održati do novembra. Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalke te opravdale status zvijezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju te talent – stoji u saopštenju.

Nakon ovoga su pokrenute špekulacije šta je razlog raspada, a mediji prenose da se djevojke izvan scene nisu podnosile. Šta je glavni razlog raspada benda ostaje nam da čujemo od njih, koje za sada ništa ne komentarišu. Niti su potvrdile, niti demantirale naslove koji se ovih dana mogu čitati.

Copy

Express

Prethodni članakJagode i trešnje u Hercegovini koštaju 5 KM po kilogramu, kajsije su 10 KM
Sljedeći članakRonaldo iznenadio stanovnike Češira: Trenira u lokalnoj dvorani za 255 funti mjesečno