Portal 072info

ROMANTIČNA VEČERA ZA DVOJE: Ovo su pravila koja morate da znate

Želite da je osvojite ukusnom hranom i šarmirate svojim sposobnostima i pažnjom? Ovo je recept za uspješno veče.

IZABERITE TRENUTAK

Obično treći sastanak obećava ono što najviše priželjkujete, pa bi bilo dobro da je na večeru u vašem domu pozovete nakon dva viđenja. Ukoliko ste u dužoj vezi, petak i godišnjica takođe mogu da se pokažu kao dobar tajming.

IZBJEGAVAJTE IZNENAĐENJA

Sa ženom koju pozivate na večeru obavezno prethodno porazgovarajte o meniju da joj ne biste pripremili nešto na šta je alergična ili nešto što trenutno ili nikad ne jede.

ULJEPŠAJTE AMBIJENT

Ako imate trpezariju – odlično! Ako nemate, prekrijte bilo koju ravnu površinu stolnjakom, stavite salvete i rasporedite pribor za jelo, (potrudite se da ne koristite tanjire i činije iz različitih setova) da bi ambijent bio što prijatniji, stručnjaci predlažu suncokrete – nevino i nježno cvijeće – kao i svijeće bez mirisa.

PUSTITE MUZIKU

Pokušajte da uskladite izbor muzike sa jelom koje ste spremili za večeru. Uz klasičnu američku večeru sa stekom na njujorški način, ide, recimo, Bili Holidej, a uz italijansku Paolo Konte.

NE ZABORAVITE NA DESERT

Čak i ako ne ispadne sve kako treba, napustiće vaš dom s prijatnim ukusom u ustima. Da li je potrebno posebno isticati da put do srca vodi preko stomaka?

Men’s health

Podijelite članak