Portal 072info

Salon ljepote “Tajna” fascinira kvalitetom i cijenama usluga, provjerite zašto?!

Otkako je svečano otvorio svoja vrata u novoj zgradi “ZEVAL”, ali i postavio nove standarde u ovoj branši, Salon ljepote “Tajna” svakodnevno uljepšava broje Zeničanke koje su oduševljene uslugama, stručnošću, kvalitetom, ali i prihvatljivim cijenama.

Salon ljepote “Tajna” nudi brojne usluge poput japanskog iscrtavanja obrva – microblading, puder obrve – PMU, profesionalno šminkanje, TRETMANE LICA: dermapen, plasma pen, ultrazvučna špatula, dubinsko čišćenje lica, DERMAPEN, dermoabrazija, NADOGRADNJA TREPAVICA, maderoterapiju, relaks masažu, nadogradnju noktiju, geliranje, manikuru i pedikuru, depilaciju voskom i šećernom pastom, čupanje i farbanje obrva, razne vrste pletenica…

Najviše pažnje, zasigurno, brojne Zeničanke posvećuju japanskom iscrtavanju obrva i puder obrvama, međutim, svakako uživaju i u ostalim uslugama koje salon nudi.

Njihovo vraćanje u salon iznova, najbolji je pokazatelj da su itekako zadovoljne krajnjim ishodom. Već sada je teško pronaći slobodan termin, budući da je svaka žena koja zna šta želi povjerila svoje povjerenje salonu “Tajna”.

Podsjetimo, salon se nalazi u najmodernijoj zgradi “ZEVAL” i na najljepšoj adresi u gradu, te predstavlja pravo mjesto za sve one koji traže kvalitet, ljubaznost, ugodnost i zasluženu pažnju, uz usavršene vještine.

Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do subote, od 10 do 18 sati, a nalaze se na atraktivnoj lokaciji u ulici Mujagića sokak na broju 15, na Bulevaru.

Za sva vaša pitanja, dostupni su i putem oficijelnog Facebook i Instagram profila, a možete ih kontaktirati i na broj telefona 061 966 882!

Podijelite članak
  • 47
    Shares

Počitajte još

U Salonu ljepote “Tajna”, na vaš zahtjev, i BB Glow tretman (FOTO/VIDEO)

Redakcija

SALON LJEPOTE TAJNA: Nova LED Maska – Sve što je potrebno za čisto, zdravo i njegovano lice!

Redakcija

NOVO U BIH: U Salonu ljepote “Tajna” bezbolno uradite trajnu epilaciju, uklonite tetovažu, podmladite kožu…

Redakcija