Portal 072info

Salon ljepote “Tajna”: Predah za dušu i tijelo, potpuno nova priča u gradu

U vrijeme kada svjedočimo masovnom odlasku mladih iz Zenice i BiH, zadovoljstvo nam je svjedočiti jednom drugačijem primjeru. Naime, početkom maja u Zenici je otvoren Salon ljepote “Tajna”, a koji je otvorila mlada poduzetnica Ajna Bajrić i za kratko vrijeme osvojila brojne Zeničanke, koje su prepoznale kvalitet i stručnost ovog salona.

U prilog tome govori podatak da salon “Tajna” iz dana u dan bilježi sve više rezervacija termina pripadnica ljepšeg pola i iz drugih gradova, a koje su odlučile svoje povjerenje ukazati zeničkom salonu na osnovu preporuka brojnih zadovoljnih Zeničanki.

Inače, salon “Tajna” potpuno je nova priča u gradu, a koju karakteriše spoj mladosti i iskustva, a uposlenici puni pozitivne energije, učinit će vaš boravak još ugodnijim.

Salon se nalazi u samom centru grada, u novoizgrađenoj zgradi “ZE VAL” na Bulevaru, a nudi raznovrstan spektar usluga kao što je nadogradnja noktiju, masaže dermoterapiju lica, nadogradnju trepavica, maderoterapiju, depilaciju voskom i šećernom pastop, čupanje i farbanje obrva, iscrtavanje obrva – microblading, pduer obrve, dermapen, plasma pen, ultrazvučna špatula, dubinsko čišćenje lica i mnogo više, a sve detaljne informacije možete dobiti na telefon ‪061 966 882‬.

Ukoliko poželite vrijeme samo za sebe, kratki predah za dušu i tijelo i priliku da sakupite novu snagu, u Salonu ljepote “Tajna” čeka vas oaza mira. Na jednom mjestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osjećate.

Elegancija, nesvakidašnjost i prefinjenost karakterišu “Tajna”, rezevišite svoj termin već sada i uvjerite se zašto?!

Salon “Tajna” možete potražiti i na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

Podijelite članak
  • 69
    Shares

Počitajte još

ZENICA: U Salonu ljepote “Tajna” uspješno realiziran “Beauty day” (FOTO)

Redakcija

Upriličena i modna revija: Salon ljepote “Tajna” organizirao “Beauty day” (FOTO)

Redakcija

Salonu ljepote “Tajna” potrebna radnica

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box