SARAJEVO: Sajam erotike na otvorenom od 10. do 17. aprila

SARAJEVO: Sajam erotike na otvorenom od 10. do 17. aprila

Sajam

Muški Portal generalni je medijski pokrovitelj prvog u istoriji bh. sajma erotike koji se od 10. do 17. aprila održava u Sarajevu. Program Sajma, kako najavljuje organizator, bit će zanimljiv, sadržajan i veoma bogat, u čemu će podjednako uživati i žene i muškarci.

U zvaničnom programu, na glavnoj bini koja će biti postavljena na napuštenom parkingu Energoinvesta na Ilidži, nastupit će najpoznatije domaće i internacionalne zvijezde erotskih, zabavnih i show programa, čije gostovanje se organizuje u saradnji sa poznatim francuskim, austrijskim i španskim agencijama.

Sajam će imati i bogat prateći program, koji uključuje razgovore, promocije knjiga, specijalizovanih časopisa i projekcije najpoznatijih umjetničkih erotskih filmova. Na Sajmu će biti organizovani brojni programi edukativnog karaktera i umjetničke akcije na temu zdravlja, ljepote, ljubavi i seksa.

U okviru manifestacije koja je već uvrštena u zvanični kalendar internacionalnih sajmova erotike u svijetu, biz će organizovane i nagradne igre sa velikim fondom nagrada za posjetioce, saopćeno je francuske agencije Sexy fit and sweet koja je jedan od organizatora prvog ovakvog sajma u Sarajevu, ali i BiH općenito.

(muskiportal.com)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS

POVEZANE OBJAVE