Saša Popović prodao luksuznu jahtu: Šuška se da je kupio veću i bolju

55 215

Saša Popović priznao je u emisiji “Zvezde Granda” da je prodao svoju skupocjenu jahtu na kojoj je uživao cijelo prošlo ljeto na Hrvatskom primorju, gdje inače ima i stan.

Za ovo se možda ne bi ni saznalo da jedna pjevačica komentarišući učesnicu iz Hrvatske nije zamjerila Popoviću što je nije zvao da mu bude gost na jahti.

– Bila je jahta cijelo ljeto. Kako nije – rekao je u dahu Saša, na šta mu je koleginica odgovorila:

– Rekao si da si je prodao, znači slagao si me – dodala je ona, a Popović je pojasnio.

– To je bilo poslije. Kad je prošlo ljeto, onda je prošla i jahta. Ostali članovi žirija su tada počeli da se šali na Sašin račun.

– Sad se kupila veća, novija i ljepša – govorili su oni, što je nasmijalo Popovića, ali se nije upuštao u dalje komentarisanje ove teme.

Podsjetimo, Kurir je prije dvije godine pisao da je Saša postao vlasnik luksuzne jahte koja vrijedi milion eura. Međutim, izgleda da mu je ona brzo dosadila, pa je odlučio da je proda. Njegova jahta je bila usidrena u Opatiji, gdje Popović ima stan i tamo provodi skoro cijeli godišnji odmor. Cijena od milion eura nije jedino što je Popović morao da plati. Ovako luksuzno plovilo iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanje i plaćanje usidrenja, što mjesečno iznosi oko deset hiljada eura.  

Avaz

Prethodni članakToše Proeski bi danas napunio četrdeset godina
Sljedeći članakU decembru najveći izvoz u Njemačku, Hrvatsku i Srbiju