Sedam dokaza da ste našle “pravog”

Sedam dokaza da ste našle “pravog”

Kako sa sigurnošću da znate da je vaš partner zaista prava osoba za vas? Donosimo vam listu univerzalnih osobina koje bi trebalo da ga krase!

1. Ljubazan je prema svima

Bez obzira na to ima li dobar ili loš dan, uvek je jednako pristojan i ljubazan prema vama i prema svim drugim ljudima. Njegovo raspoloženje nikada ne utiče na tu osobinu.

2. Prihvata vas u potpunosti

U njegovoj blizini ne morate da se pretvarate ili glumite već kraj njega možete da se opustite bez ikakve brige da će vas osuđivati zbog mišljenja ili odluka.

3. Zasmejava vas

Bez obzira na to koliko se loše osećate, on uvek dopire do sreće u vama i izvlači je na površinu. Želi da vas oraspoloži bez obzira na sve i ne staje dok ne vidi smešak na vašem licu.

4. Traži vaše savete

Nikada ne zaboravi da vas pita za mišljenje kada donosi važnu odluku jer ste jedan od najvažnijih faktora u njegovom životu.

5. Zna kada mora da vas stavi na prvo mesto

Nalazite se na njegovoj listi prioriteta zajedno sa porodicom i prijateljima, ali on uvek zna kada je pravo vreme da zauzmete prvo mesto. Ako prijatelji žele da dogovore fudbal na dan godišnjice vaše veze, odbiće ih jer taj dan želi da provede sa vama, a fudbal će prebaciti na neki drugi termin.

6. Opominje vas zbog “mušica”

Prava ljubav nije konstantno podilaženje, ona uključuje iskrenost. Ako vaš partner povremeno primeti neka vaša preterivanja ili bespotrebne drame i upozori vas na njih – to ne radi iz zlobe, nego iz ljubavi i to mu ne trebate zameriti.

7. Velikodušan je u krevetu

Želi da vam pruži maksimalan užitak, trudi se da to postigne i uvek radi na tome da postignete zadovoljstvo. Razlog? Voli vas iskreno sa svim vašim manama i vrlinama.

Izvor: zadovoljna.hr

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE