Sedam razloga zbog čega su žene sa oblinama bolje u krevetu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Žene sa oblinama su pune samopouzdanja, ne boje se da pojedu parče više čokoladne torte, kroz istoriju su definisale ideal ljepote, a tokom seksa su spremne da pruže ali i dobiju orgazme.

1. Naučno dokazano.

Naučnici su dokazali da su muškarce genetski privlače žene koje imaju obline. Za njih su privlačnije one dame čiji su kukovi širi.

2. Samopouzdanje.

Grudi, široki kukovi ili zadnjica nisu ono što čini žene sa oblinama seksi, već samopouzdanje kojem oni odišu. Ljepota nije u veličini, već u samopouzdanju i sigurnosti. A od samopouzdanja zavisi i koliko će seks biti dobar.

3. Zdrav apetit.

Nema ništa privljačnije od žene koja zna kako da pojede – ako želi da pojede čokoladnu tortu, ona će to uraditi. A žena koja zna kako da jede, zna kako da dobije i priušti orgazme.

4. Život je suviše kratak da bi se odricali glutena.

Ili, uvijek možete da se zabavljate sa partnerkom koja izbjegava da unese dodatne kalorije, izbjegava dezert, a nakon seksa pokušava da vas nagovori na novu dijetu.

5. Grudi.

Naravno, nemaju sve žene velike grudi, ali one koje ih imaju, muškarci će posmatrati kao boginje.

6. Zadnjice.

Istraživanje sprovedeno na Oksford univerzitetu pokazalo je da žene sa većim zadnjicama rađaju zdraviju djeju, jer skladište više Omega-3 masnih kiselinu u odnosu na mršavije žene.

7. Žene sa oblinama su bile prvobitni modeli.

Retrospektivom kroz istoriju mode može se lako utvrditi da su žene sa oblinama bile povezane sa idealima ljepote, a samim tim su ih dizajneri cijenili kao idealne modele.