Šest stvari koje će ti pomoći da zablistaš do ljeta

Podijelite vijest

Ljeto je iza ugla, no ako još uvijek nisi krenula s ozbiljnim pripremama predlažemo da odustaneš od velikih planova i skreneš na sigurniju rutu koja će te sigurno dovesti do dobrih rezultata. Možda nećeš smršaviti 10 kilograma u mjesec dana (to nije ni zdravo, a ni lako izvedivo pa često dovodi do frustracija), no utegnut ćeš svoje tijelo, vratiti samopouzdanje i izgledati najbolje što možeš. Spremna?

1. Umjesto teretane, odaberi plan tjelovježbe kojeg ćeš se moći pridržavati
Nikako se ne možeš natjerati da kreneš u teretanu pa večeri provodiš gledajući serije na kauču, dobrom društvu sladoleda i čipsa? Pronađi zlatnu sredinu i nađi plan kojeg ćeš se bez problema pridržavati. Na primjer – svaki dan šeći pola sata te napravi 50 trbušnjaka, 30 polučučnjeva te izvodi vježbe za ruke za vrijeme reklama.

2. Nabaci lagani ten iz bočice

Svi bolje izgledaju kad su lagano preplanuli pa predlažemo da nekoliko kapi kreme za samotamnjenje ubaciš u svoj svakodnevni losion za tijelo. Dobit ćeš blagu boju i mladolik, svjež izgled!

3. Običnu pastu za zube zamijeni onom za izbjeljivanje

Svijetli zubi ukazuju na dobro zdravlje i vitalnost, a velik osmijeh svaku osobu čini još privlačnijom. Zamjeni uobičajenu pastu onom koja sadrži sredstvo za izbjeljivanje te odluči da ćeš se smijati više.

4. Posjeti frizera

Nova frizura najjednostavniji je, i često najjeftiniji način da promijenimo svoj izgled. Odaberi frizuru i boju koja će savršeno pristajati tvom licu i uputi se kod provjerenog frizera.

5. Voda i zeleni čaj

Nećemo ponavljati koliko je unos vode važan za tvoj organizam, ali i lijep izgled. Dnevne kavice zamijeni nezaslađenim zelenim čajem koji će ti pomoći da ukloniš celulit i očistiš kožu, a uz sebe uvijek imaj bočicu obične vode.

6. Ratni plan pretvori u ugodno druženje sa samom sobom

Mnoge žene same sebi postavljaju preteške zadatke. Umjesto plana koji sadrži sat vremena trčanja po traci u teretani, profesionalnu pedikuru, ugradnju umjetnih noktiju, kvarcanje i dijetu na kojoj je navodno bila Beyonce, dogovori spoj sa samom sobom nekoliko puta tjedno te, uz omiljenu glazbu i svjetlost svijeća sama napravi manikuru i pedikuru, istegni tijelo te isprobavaj nove načine šminkanja ili friziranja.

Index.hr