SJEĆATE LI SE KRISTINE MANDARINE: Danas je niko ne bi prepoznao

Već je četiri godine prošlo otkad je Kristina Penava na svom štandu prodavala mandarine, ne znajući kakav će joj se uspjeh dogoditi preko noći. Ubrzo je postala poznata kao Kristina Mandarina.

Kasnije je Mandarina proširila svoj posao pa je prodavala i jagode, lubenice, a postala je i rijaliti zvijezda svojim učešćem u ‘Farmi’. Međutim, nije se samo njena karijera promijenila. Mnogi su primijetili da Kristina ne izgleda onako kako je izgledala prije nekoliko godina. Priznala je i ona da je imala nekoliko estetskih korekcija. Povećala je grudi, sredila usne i nos, a danas je, kako kažu njeni fanovi, neprepoznatljiva.

Kristinu su fotografi uhvatili u provodu u zagrebačkom klubu Urnebes. Odjenula je izazovnu crnu haljinu koja je naglasila njene nove, bujne grudi. Na prvu mnogi nisu shvatili da je riječ o najpoznatijoj prodavačici mandarina.

Grudi je operirala prošle godine. Otkrila je kako je operaciju obavila u Beogradu, a za RTL je ispričala detalje.

-Sve je prošlo u najboljem redu. Čak mi je cijeli proces prošao potpuno bezbolno iako se tome nisam nadala.Tako sam oduševljena i mogu većinu stvari sama obavljati, mogu se sama istuširati, otići na kavu – rekla je Kristina.

24sata

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE