2 2
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Zabava / Zanimljivosti
Kurbani 2021

Kevina  Krikmena (Creekmana) na Instagramu prati više od 1.1 miliona pratilaca, a kad vidite njegovo mišićavo tijelo na fotografijama, teško je povjerovati da je nekad imao 150 kilograma i borio se sa svojim samopouzdanjem. U međuvremenu je izgubio 80 kilograma, pustio kosu i većinu tijela prekrio tetovažama, a time si je zaradio laskavu titulu “najseksi tetoviranog muškarca”. 

Danas je ovaj 32-godišnjak model, glumac, muzičar i influencer, ali u tinejdžerskim danima se borio s viškom kilograma. S 18 godina odlučio je poduzeti nešto da se riješi viška kilograma za koje smatra da su posljedica genetike, ali i ljubavi prema kaloričnoj hrani.

Kako navodi Daily Mail, Kevin se tada odrekao slatkiša i smanjio unos ugljikohidrata te je započeo strogu dijetu i narednih godinu dana pazio da unosi samo 1.500 kalorija dnevno. Također je krenuo u teretanu.

– Od rane mladosti sam imao višak kilograma. Mislim da je to došlo od više faktora. Volio sam jesti kaloričnu hranu, a bio sam i prilično socijalno izoliran. Mislim da postoji i genetska komponenta zbog koje lakše dobivam kilograme. Radikalno sam promijenio prehranu, izbacio slatkiše i ugljikohidrate. Također sam jeo jako male porcije hrane tijekom cijele godine i počeo se baviti sportom –  ispričao je za Daily Mail.

Uspio je skinuti oko 80 kilograma, ali tad se suočio s novim problemom – viškom kože. 2014. je otišao na operaciju uklanjanja viška kože, ali iza nje su mu ostali ožiljci koji su privlačili puno pozornosti.

Kad mu je dosadilo odgovarati na pitanja o ožiljcima, odlučio ih je prekriti tetovažama. Započeo je s tetovažom na trbuhu, a od tad je na tetovaže potrošio 30 hiljada dolara  i proveo ukupno 250 sati na stolu za tetoviranje.

To mu se svakako isplatilo jer ga danas zovu “najseksi tetoviranim muškarcem”, a priznao je da mu se samopouzdanje jako popravilo. 

– Pokušavao sam izbjegavati sve misli o svom tijelu. Sad sam puno više svjestan i kritičan prema sebi, ali pokušavam biti najbolja verzija sebe svaki dan. Imam pouzdanja izaći i pokazati se svijetu, što prije nisam mogao. Bilo da se radi o tetovažama ili novostečenom samopouzdanju, imam i puno više uspjeha sa ženama. Nekim se ljudima moje tetovaže ne sviđaju, ali rekao bih da većina žena muškarce s tetovažama smatra privlačnima –  zaključio je.