Portal 072info

Stiže “Južni vetar 2 – Ubrzanje”: Pogledajte prve kadrove sa snimanja

cover
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Snimanje nastavka nagledanijeg srbijanskog filma Južni vetar počelo je prije pet nedjelja na lokacijama u južnom dijelu Srbije, gdje je poznata glumačka i autorska ekipa uradila veliki broj scena koje će publiku sigurno ostaviti bez daha. 

Zbog velikog interesovanja koje ovaj projekat već godinama privlači, ekipa na čelu s rediteljem Milošem Avramovićem, spremila je nekoliko kadrova sa snimanja koje je obavljeno na graničnom prijelazu s Bugarskom.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“Snimanje na graničnom prelazu je bilo jedno od najzahtevnijih, na prvom mestu jer smo imali veoma komplikovane scene, punu opasnih kaskada, a sa druge strane, snimanje nije smelo da ometa funkcionisanje graničnog prelaza.

Cela ekipa pripremala je ovo snimanje danima unapred kako bi sve fukcionisalo perfektno. Pored glavnih glumaca, u ovim scenama videćemo i velike bugarske zvezde Mariana Valeva i Zahari Baharova koji igraju u ‘Ubrzanju’. Ovom prilikom želim i da se zahvalim graničnoj policiji na razumevanju, strpljenju i pomoći koju su nam pružili tokom ovog snimanja”, objašnjava reditelj Miloš Avramović.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Snimanje se narednih nedjelja nastavlja na lokacijama u Beogradu i okolini, a kao što je ranije najavljeno i u nastavku nas očekuje već dokazana glumačka postavka – Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić. 

U narednim mjesecima, ekipa će završavati posljednje scene, montažu ali i posebno osmišljenu muziku koju će i ovog puta potpisati Slobodan Veljković Coby i produkcija Bassivity, a premijera filma se očekuje početkom naredne godine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 2
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Statista iz serije “Južni vetar” izbo djevojku na žurci

072info.com

“Južni vetar” seli se u Hrvatsku

072info.com

Prvi kadrovi Južnog vetra 2: Počelo snimanje nastavka

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6