TEA TAIROVIĆ RASKRINKANA U EMISIJI: Ivan Gajić otkrio pravu istinu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića gostovao je pjevač Miloš Bojanić.

U jedno trenutku režija je pustila spot Miloša Bojanića u kome se u ulozi atraktvine šankerice pojavljuje majka pjevačice Tee Tairović, Božica Malević.

Ivan je konstatovao da je u spotu šarmantna “manekenka” i pitao ga da li su oni prijatelji.

-Poznanica – odgovorio je Bojanić uz osmijeh i objasnio da su prijatelji rijetki i da se mogu nabrojati na prstima jedna ruke.

ČITAJ JOŠ:  TEA TAIROVIĆ NAKON VIJESTI DA JE PRIVEDENA: “Ruke sam držala iza leđa jer me boli kičma”

-Tea mi je bila u emisiji prije dvije sedmice i naljutila se kad sam je pitao za ovaj spot, imaš li ideju zašto? – pitao je voditelj.

-Ne vidim razlog zašto bi se ljutila. Ona je bila nešto kao voditeljica, i ne znam ko mi je preporučio nju, mislim da je Peja. Dobro je izgledala. Pojavila se u spotu, odradili smo taj dio posla i to je to – rekao je Bojanić.

Podsjetimo, Tea je gostovala u emisiji prije sedmice kada je nakon pitanja voditelja Ivana Gajića o njenoj majci i spotu Miloša Bojanića, u kome je njena majka učestvovala, ona napravila skandal u emisiji i žestoko udarila na voditelja.

ČITAJ JOŠ:  Privedena pjevačica Tea Tairović

Potom je i izjavila kako je njena majka bila u spotu jer je prijatelj pjevača, što se ispostavilo kao laž.

Puls

GODISNJICA
MARKETING