Ukrali jedan od najbržih Ferrarijevih modela, ali nisu daleko stigli iz vrlo jednostavnog razloga

Ukrali jedan od najbržih Ferrarijevih modela, ali nisu daleko stigli iz vrlo jednostavnog razloga

Kradljivci automobila povremeno ukradu vrlo ekskluzivna vozila uz maksimalan rizik jer se takvi strojevi mnogo brže uoče i pronađu od standardnih automobila.

Tako je jedna od meta nedavno bio žuti Ferrari F8 Spider, koji je postao predmet zanimanja nizozemskih kriminalaca. Nažalost, nisu računali da ga je vlasnik vozio na rezervi, prenosi portal automobili.ba.

3,9-litreni V8 motor, koji stvara 720 konjskih snaga i okretni moment od 770 Nm, trebao bi omogućiti nesmetano bijeg od bilo kojeg policijskog automobila. Međutim, policajci su imali veliku sreću, jer tako moćan motor nije najekonomičniji. Česti odlasci na benzinsku pumpu ovdje nisu nikakvo čudo.

To je bio problem za lopova koji je bježao sa svojim plijenom u skrovište. Nestanak goriva su iskoristili policajci koji su presreli ukradeni automobil i omogućili da se žuti Ferrari vrati vlasniku netaknut.

Ferrari F8 Spider je vrlo brz model u ponudi ovog italijanskog proizvođača. Ubrzanja od 0-100 km/h je samo 2,9 sekundi, a najveća brzina je preko 340 km/h.

Avaz

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE