Portal 072info

“Umro” od votke, ustao u mrtvačnici, pa se vratio u pab

Dvadesetpetogodišnji Poljak, koji je proglašen mrtvim nakon što je popio veliku količinu votke, nedugo nakon toga probudio se u mrtvačnici. Umjesto da ode da se oporavi, muškarac se vratio u pab, gdje se pridružio svojim prijateljima.

Incident se dogodio u pokrajini Kamjena Gora na jugozapadu zemlje. Kamil, kako je nazvan, u prvi mah se onesvijestio usljed srčanog udara. Ubrzo su se pojavili radnici hitne pomoći, koji su ga proglasili mrtvim i odvezli u lokalnu mrtvačnicu.

Muškarac je nakon nekoliko sati u hladnjaku došao sebi, kada je počeo da lupa i time šokirao čuvara koji je pozvao policiju. Nakon medicinskog pregleda pušten je kući.

Ovaj događaj sličan je onom u Rusiji koji se dogodio početkom januara, kada se jedan muškarac nakon pijančenja takođe zatekao u mrtvačnici. Nakon što se otrijeznio, vratio se na žurku.

Godine 2014., 91-godišnja Janina Kolkijevic iz Poljske provela je 11 sati u mrtvačnici nakon što je proglašena mrtvom. Osoblje se šokiralo kada je primijetilo da se vreća s njenim tijelom pomijera. Nakon što su je oslobodili, gospođa Kolkijevic se ugrijala činijom supe i palačinkama.

nezavisne.com

Podijelite članak