Portal 072info

Voće koje skida kilograme!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Oslobodite se suvišnih kilograma uz pomoć voća…

U nastavku pročitajte koje su to vrste voća koje će vam pomoći u borbi sa suvišnim kilogramima. Važno je znati da je voće zdravo i sadrži jako malo kalorija.

Grejpfrut

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Voće koje ima minimum kalorija, a sadrži veliku količinu vode, vitamin C i enzime koji tope kilograme. Grejpfrut ima samo 50 kalorija. Ukoliko ste na dijeti grejp je obavezan. Pored toga što pomaže do bržeg dolaska do vitke linije, bogat je i sastojcima koji utiče na insulinsku rezistenciju i sitost. Crveni grejp štiti od nastanak raka, štiti ćelijsku membranu, čuva srce i ubrzava metabolizam. Ako vam je previše gorak i kiseo možete ga posuti žutim šećerom i jesti kao desert.

Pomorandža

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Pomorandža je lijek za mršavljenje. Uz svaki obrok trebalo bi da pojedete po jednu pomorandžu i poslije sedam dana vaga će pokazati broj koji vam mami osmeh na lice. Južno voće koje se uveliko odomaćilo kod nas. Izgovor što ne jedete ovu voćku ne postoji, jer je ona dostupna tokom čitave godine. Najviše skida masti oko stomaka i na bokovima. Pomorandžu možete kombinovati sa ostalim voćem u salati ili napraviti sok koji je prava bomba za masne naslage. Antioksidanti, vitamin C, E, B i A jačaju imunitet, ubrzava metabolizam, snižava holestrol i trigliceride u krvi, prenosi Srbija danas.

Limun

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Limun spada u najzdravije voće koje „čisti” organizam, vraća mu vitalnost, energiju i topi masne naslage. Postoje brojne dijete sa limunom koje su efikasne u skidanju kilograma. Preporučujemo da jedan limun iscijedite u čašu vode i svako jutro pijete. Pored toga što tako topite kilograme unosite i dovoljnu količinu vitamina C. Ova zimzelena voćka je odlična za kožu, kosu i nokte. Imajte u vidu da limun ne valja unositi konsatno, jer sadrži limunsku kiselinu. Bogat je mineralima – magnezijum, kalcijum, gvožđe, fosfor, cink, bakar i mangan. Sadrži antibiotička sredsta zato ga treba koristiti u sezoni gripa i prehlade.

Jabuka

Prema američkim istraživanjima jabuku treba jesti prije obroka. Tako ćete unijeti 15 odsto manje kalorija tokom obroka. Mjesečno možete izgubiti više od 600 grama ili devet kilograma godišnje. Jabuka sadrži hemikaliju pektin zbog koje se osećate sito i tako nemate potrebu za dodatnom hranom. Bogate su šećerima i biljnim vlaknima, dok masti i belančevine gotovo da nema. Pored toga jača imunitet i reguliše probavu. Osobe koje su na dijeti treba da jedu kisele jabuke jer one sadrže manje šećera. Jedna jabuka sadrži oko 65 kalorija tako da ih možete jesti u velikim količinama.
Ne zaboravte da unosite što više vode jer tako pružate organizmu više energije i ubrzavate metabolizam.

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6