Volite Blizanca? Evo kako se postaviti!

Podijelite vijest

Ako volite Blizanca, sigurno vam je potrebno šta više korisnih informacija da biste se naučili nositi s njegovom osobnošću. Šta ga uzbuđuje, a šta smeta? Koje su mu jake, a koje slabe tačke? Koliki su izgledi da se usuglasite s njim? Evo kako astrologija ocjenjuje ljubavni odnos Blizanca sa svih 12 znakova.

Ovan i Blizanci

Jedno je sigurno: neće im biti dosadno jer vole razmjenjivati mišljenja, a Blizanac uz to obožava ogovarati. U prilog im ide i ljubav prema dinamičnom životu te otpor prema učmalosti. Ovan će neizbježno pokušati dominirati, ali Blizanac je dovoljno bistar i lukav da mu se suprotstavi bez dolijevanja ulja na vatru.

Bik i Blizanci

Iako je Bik u prvi mah zadivljen Blizančevom iskricom, a njega zabavlja Bikova jednostavnost, veza ne obećava mnogo. Čim se bolje upoznaju, Blizance će živcirati Bikova sporost i posesivnost, a on se neće moći nositi s promjenljivom ćudi nemirnog partnera. Rogati neće znati na čemu je; Blizanac hoće, ali mu se to neće svidjeti.

Blizanci i Blizanci

Teško se može susresti svestraniji, šarmantniji i živahniji par. Pričljivi su, imaju brdo prijatelja, često putuju, izlaze i pozivaju u goste. U seksu se igraju i zabavljaju, ponekad ne samo udvoje. Emocionalno su prilično nestabilni pa se njihova do jučer visoko funkcionalna veza može raspasti kao kula od karata i nakon banalnog incidenta.

Rak i Blizanci

Blizanačka razgovorljivost i sjaj u očima otprve bude zanimanje Raka, no njihove su veze u pravilu kratka vijeka. Blizanac je aktivniji i površniji, a Rak žudi za mirnom lukom i predvidljivim ritmom zbivanja. Moglo bi mu se činiti da Blizanac stalno nekamo bježi, a ovome da ga Rak zarobljava i guši. Prijateljski im odnos bolje pristaje.

Lav i Blizanci

Srdačan je ovo i dinamičan par koji uistinu uživa u ljubavnom druženju. Jedno su drugome trajno zabavni i zanimljivi pa će lako rješavati moguće razmirice i neće (često) posezati za nevjerom. Ako se to i dogodi, bolje je da krivac bude Blizanac. Naime taj će lukavac znati prikriti svoje tragove, a Lav će vjerojatno biti otkriven.

Djevica i Blizanci

Malo je vjerojatno da će ikada doći do trajne i skladne veze Djevice i Blizanca. Ona voli red, on improvizaciju; ona voli rutinu, a on žudi za promjenama. Srećom, budući da su oboje radoznali i intelektualni tipovi, ne uspiju li na emocionalnom i erotskom planu, vrlo će vjerojatno postati dugotrajni prijatelji.

Vaga i Blizanci

Vaga i Blizanci uživaju u ljubavnom odnosu temeljenom na intelektualnoj povezanosti i karakternom nadopunjavanju. Veza im brzo postaje stabilna i zabavna. Oboje su mentalno živahni i kada rade zajedno, mogu doći do izvrsnih ideja. A njih će Vaga, za razliku od Blizanaca, zaista i provesti u djelo.

Škorpion i Blizanci

Ova se dva znaka karakterno dobro nadopunjuju. Blizanci su prilagodljivi, radoznali, otvoreni i razgovorljivi, a Škorpion je sklon biti tajnovit, tvrdoglav i odlučan. Blizanci će u vezi biti glas razuma, a Škorpion će se prepustiti emocijama i strasti. Zajedno mogu ostvariti vezu u kojoj će biti umjereno sretni.

Strijelac i Blizanci

Blizanac i Strijelac oboje vole slobodu i provode sate diskutirajući o raznim aktualnim događanjima. Nadahnjuju se i ohrabruju u svakoj životnoj situaciji te se uvijek mogu osloniti jedno na drugo. Imaju puno toga zajedničkog, osobito sklonost prema dobrom humoru, a vole zajedno i tulumariti. No da bi veza opstala, oboje će morati prestati provoditi svoju pravdu.

Jarac i Blizanci

Veza Blizanca i Jarca bit će istovremeno očaravajuća i neizvjesna. Blizanci imaju mirniju narav i odličan smisao za humor, a Jarac je ozbiljan i čvrsto usredotočen na ispunjavanje obaveza. U početku im je teško prilagoditi se jedno drugome, ali jednom kada se istinski zavole, shvatit će koliko se dobro nadopunjuju.

Vodolija i Blizanci

Ova dva znaka uživaju u zajedničkom druženju, nadahnjuju se i u svemu podupiru. Imaju puno zajedničkih interesa i vole eksperimentirati. Dakako, sve ovo vrijedi samo dok su jedno drugom zanimljivi. Kad osjete zasićenost, zračni tipovi netragom nestaju. Od njih ne valja očekivati veliku odgovornost.

Ribe i Blizanci

Humor i pristupačnost Blizanca privlače Ribe, a one intrigiraju Blizance svojom tajnovitošću. N, ovaj je spoj nestabilan i lako može napuknuti. Ribe teško podnose Blizančevu lakomislenost i nepouzdanost, a njega smeta njihova osjećajnost i sanjivost; oni se naprosto žele zabaviti i poći dalje. I jednom i drugom treba čvrsto vodstvo.

Tportal.hr