ZAŠTO OGLAŠAVANJE NA CITY LIGHT DISPLEJU, A NE DISPLEJI NA KRUŽNIM TOKOVIMA?!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Najviše saobraćajnih nezgoda dešava se upravo na kružnim tokovima, a sve zbog nemara vozača. Upravo zbog činjenice da je mnoštvo neodgovornih vozača, da na kružnim tokovima rijetko koji vozač poštuje pravila, dosta ih i ne zna pravila saobraćajna u kružnom toku, uz sve to pješaci i električni romobili, stvaraju dodatan oprez vozačima da svoju pažnju usmjere na saobraćaj dok vaša reklama uzalud prolazi na led displeju. 

To je glavni razlog zbog čega je oglašavanje na CITY LIGHT displeju efektnije i isplativija investicija. Vašu reklamu pješaci na Kamberovića polju, kojim dnevno prođe do 50.000 pješaka, vide iz oba smjera i to već sa udaljenosti od 30 metara. Više je nego dovoljno razloga zbog čega ne trebate razmišljati gdje pametno investirati svoj novac, javite se Agenciji za promociju “072MEDIA”.

Naime, 072MEDIA nudi vam oglašavanje putem LED displeja koji se nalazi na najfrekventnijoj pješačkoj zoni u Zenici na sportsko-rekreativnom centru Kamberovića polje. 

Velika frekvencija pješaka koji prolaze ovom pješačkom zonom bilo da idu u centar grada, šoping centar, na brojne sadržaje u “Areni”, sportske događaje na Atletskom stadionu, odlaze na šetnju Kamberovića poljem, odlaze rekreativno na jedan od brojnih sportskih terena na Kamberovića polju predstavlja najbolju lokaciju za vidljivost vaše reklame.

Ogromna cirkulacija pješaka uzrokovana je i brojnim sportskim kolektivima koji organiziraju treninge na sportskim terenima, ali i roditelje djece koju dovode na treninge. Pored toga, ova lokacija idealna je i zbog svih građana Zenice koji koriste Kamberovića polje kako bi došli do Autobuske stanice, ali i građana iz drugih gradova koji dolaze u Zenicu i sa Autobuske stanice prema centru grada idu upravo ovom dionicom puta. 

Displej je dvostran, dimenzija 960 x 1600 mm, pa vašu reklamu vide pješaci iz oba pravca bilo da se kreću iz pravca šoping centra ili sa mosta od Autobuske stanice.

U ponudi su tri paketa oglašavanja i to STANDARD (1.000 prikazivanja dnevno – 30.000 mjesečno), PROMO (2.000 prikazivanja dnevno – 60.000 mjesečno) i FULL (3.000 prikazivanja dnevno – 90.000 mjesečno).Za više informacija možete nas kontaktirati i na broj telefona +387 61 618 772.