Zdravko Čolić prodao vilu u Beogradu za više od milion eura

Zdravko Čolić prodao vilu u Beogradu za više od milion eura

Zdravko Čolić prodao je porodičnu kuću na Košutnjaku u Beogradu za više od milion eura. Legenda muzičke scene je brzo našla kupca, ali gdje mu je novi dom još uvijek nije poznato.

Samo najbliži krug ljudi je upućen u to gdje se sa suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom i Larom preselio. Čola je prije živio na Dedinju, nakon čega je kupio kuću na Košutnjaku.

On mijenja životni prostor zbog toga što su poštovaoci njegovog lika i djela često dolazili na vrata i željeli da se upoznaju s njim i fotografišu, a to je trajalo godinama.

Njegova vila, koju je brzo i lako prodao, okružena je zelenilom, a ispred nje je veliko dvorište s dvije kapije i pod visokim mjerama sigurnosti, što on nikad nije isticao u javnosti. Sigurno jedan od najljepših dijelova kuće je dvorište, u kojem je bazen.

Porodica mnogo vremena provodi okružena prirodom, a kćerka Una je često fotografije iz porodičnog doma objavljivala na društvenim mrežama.

Dok je Zdravko živio na Košutnjaku, sugrađani su ga često viđali kako vježba u šumi, gdje je provodio po cijeli dan. On je u više navrata uslikan dok trči ili uživa u prirodi.

Inače, Čolu su obožavale komšije na Košutnjaku, gdje je doskoro živio. Prije tri godine, jedna žena je ispričala da često sreće popularnog pjevača.

– Prvi put kada sam ga vidjela, nisam mogla da vjerujem.

Njegova i moja djeca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovjek, kad ono – Čola. Ja stala, gledam i ne vjerujem. On se lijepo nasmijao i od tada se uvijek lijepo javi kad se sretnemo na igralištu. Čovjek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega – kazala je tada Zdravkova komšinica za Kurir.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica