Žena se požalila se na bol u uhu a potom je čula čudne zvukove: Ljekar ostao zapanjen

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Žena je u početku čula neki neobičan zvuk. Poslije toga, pojavio se oštar bol u ušima. Kada više nije mogla da izdrži, jer je pomislila da gubi razum, otišla je kod ljekara koji je nakon pregleda došao do šokantnog otkrića.

Gusta mreža

Kineski ljekari ustanovili su da je veliki pauk, sa čitavom “porodicom” uspio čak i da isplete mrežu u njenom uhu.

Gusta mreža bila je vidljiva pod lupom, a ljekari u dodatnom šoku jer nisu znali kako su svi uspjeli da se tako duboko zavuku.

Prema saznanjima lokalnih medija, u ženinom uhu je bila vidljiva debela mreža koju su ljekari najprije zamijenili sa bubnom opnom. Međutim, kada se uveličalo, vidjelo se da se u njemu nešto kreće.

Probili mrežu

Kada je doktor saopštio ženi šta je otkrio, ona je bila preplašena. Međutim, kada je doktor rekao da će pauk, sa sve porodicom uspješno biti uklonjen, pristala je na intervenciju.

Ljekari su najprije “probili mrežu”, i iz uha je odmah izašao pauk, koji je pokušao da se vrati unutra, ali su ga ljekari izvukli. Doktor je rekao da se pauk spremao da položi jaja u ženinom uhu.

Poslije duže intervencije iz uha je izvučena čitava paukova mreža i uho pročišćeno. Dobra stvar je što nije bilo infekcije u ženinom uhu, pa je nakon terapije otpuštena iz bolnice.

Stručnjaci napominju da je uho najosetljiviji dio našeg tijela i da kada dođe do problema ili bolova u uhu, odmah treba potražiti pomoć ljekara, nikako ne pokušavati sami da zaliječimo bol.