Zeničanka preživjela pokušaj ubistva na Panonskom jezeru u Tuzli: Pred sinom me počeo daviti 

Zeničanka preživjela pokušaj ubistva na Panonskom jezeru u Tuzli: Pred sinom me počeo daviti 

Zeničanka Amila Smajlović preživjela je pravi pakao na Panonskom jezeru u Tuzli, a kako tvrdi za 072info portal zbog pet maraka i parking karte preživjela je pokušaj ubistva. 

-Odlučila sam da sa vama podijelim jako loše iskustvo koje mi se desilo danas. Kao majka koja odvede petogodišnjaka na Panonsko jezero u Tuzlu dovede se do toga da završi na Urgentnom centru Gradina Tuzla – kaže na početku razgovora Zeničanka.

Ističe da više niko i nigdje, očigledno, nije siguran hodati svojom zemljom. 

-Dokle više ide ovo da nismo sigurni hodati svojom zemljom? Da pred očima petogodišnjaka pokuša ”gromada” od 150 kg da davi mamu (pokušaj ubistva), a sve to zbog parking mjesta u vrijednosti 5 KM. 

Iako su već dobro poznati policiji, slobodno hodaju i ponašaju se kako žele. Postavljam pitanje da li ljudski život vrijedi 5KM? Gdje su nadležne institucije?

Da li treba da svi nosimo pištolje i noževe da bi odbranili svoj ljudski život? I na to sve od tolike mase ljudi koja pristiže na Panonsko jezero da niko nije prišao u pomoć.

Želim da se zahvalim interventnoj policiji Tuzla, koji su reagovali i u kratkom roku se pojavili. Također se zahvaljujem i hitnoj pomoći i kolektivu Urgentnog centra Gradina – zaključuje Zeničanka za 072info. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica