Zorica Marković: Darko Lazić mi nije vratio dug, a ne javlja se na telefon

d 147

Pjevačica Zorica Marković priznala je da joj Darko Lazić idalje nije vratio novac koji joj duguje, ali i otkrila da nisu u pitanju velike pare.

– Želim mu da ima milione. Ja Darka volim. Mi imamo fenomenalnu relaciju i sve to je pomenutno u jednoj šali, pa su onda novinari to čuli – započela je Zorica.

– Ja sam rekla onako kako je bilo, dug postoji, ali… Mislim nisu to neke pare. Nije Darko takav da bi bilo kome ostao dužan. Nisam ljuta niti to pričam na neki ružan način jer ja njega stvarno obožavam još od perioda kada se pojavio u “Zvezdama Granda”. Tada mi je srce bilo kao Ajfelova kula i zahvalila sam Bogu što se pojavio neko ko tako dobro pjeva i ko će uspjeti – priznala je Marković za “Telegraf”.

Pjevačica je zatim otkrila da je Laziću poslala poruku kako bi mu izjavila saučešće kada mu je otac preminuo, ali odgovor od Darka nije dobila.

– Meni je mnogo žao zbog svega što mu se desilo, prvo njemu, a sada je ostao i bez oca. Poslala sam mu poruku kada mu je otac umro, ali mi nije odgovorio. Nismo se čuli, čini mi se da više ne koristi ovaj broj telefona koji imam u imeniku. Ja sam i posljednje tri godine provela u rijalitiju, nisam ni imala priliku da ga vidim – ispričala je Zorica.

Prethodni članakBakir Izetbegović: Nisam neprijatelj Srbima, poziv Miloradu Dodiku
Sljedeći članakUnuka Alije Izetbegovića traži izvinjenje zbog vrijeđanja porodice na ski takmičenju