Portal 072info

10 stvari koje pokazuju da imate veliku moć u seksu

Ukoliko želite da naučite kako da pokažete svoju seksualnu moć, bez obzira da li ste skoro imali partnera ili ne, prvo morate naučiti da živite u svojoj koži i da uživate u sadašnjem trenutku.

Šta je prava seksualna moć? To je pametno usmjeravanje seksualne energije i prihvatanje svoje erotske strane ličnosti, s tim da nikada to ne koristite u svrhu manipulacije ili da povrijedite nekog, jer to je uvijek loša karma.

Seksualna moć nije samo ona u krevetu, to je samo jedan dio nje. U nju spada i duhovna moć. Mnogi od nas nemaju međutim iskustva u vezivanju za druge. Seksualnost nam to zadovoljstvo može pružiti.

Ključni aspekt seksualne moći je emocionalna intimnost, strast prema partner i osjećaj udobnosti. Tu leži i razlika između seksa i vođenja ljubavi.

Seksualna moć nije samo seks, seksualna moć je nešto više od toga, to je djeljenje osjećanja, to je ta intimnost koju stvara strast, davanje na znanje partneru da je on nešto posebno za vas.

Ono što vas čini dobrim ljubavnikom jeste hemija koja se stvara između vas i vašeg partnera. To su jedninstveni mirisi, glasovi, dodiri i poljupci.

Pored svega ovoga, predstavaljamo vam još 10 kvaliteta koja bi trebalo da posjedujete kako bi bili dobar ljubavnik koji posjeduje seksualnu moć:

1. Imate želju za učenjem

2. Strastveni ste i volite da se igrate

3. Činite da se partner pored vas osjeća seksi

4. Sigurni ste u sebe i ne bojite se da budete povrijeđeni

5. Avanturističke ste prirode i volite da eksperimentišete

6. Vi glasno i jasno iznosite vaše potrebe i slušate vašeg parnera

7. Strpljivi ste i ne žurite

8. Uživate da nekog zadovoljite i uživate da neko zadovolji vas

9. Prihvatate razlike i ne osuđujete druge

10. Živite sada i ovdje

superzena.b92.net

Podijelite članak