Ove stvari su bolje od vođenja ljubavi!

Ove stvari su bolje od vođenja ljubavi!

Iako vođenje ljubavi predstavlja neprocijenjivo iskustvo, postoje neke stvari koje su bolje od vođenja ljubavi.

1. Leptirići u stomaku zbog nekog posebnog u životu

 

Trenutak u kom vam se sretnu pogledi s nekim posebnim, hemija koju osjetite i slatko iščekivanje igre zavođenja i zaljubljivanja. Magnetska privlačnost koja daje znak da će se dogoditi nešto mnooogo lijepo.

 

2. Dobra masaža

 

Mnogi će se složiti da iskustvo masaže, miris eteričnih ulja, dodir toplih ruku, opuštajući pokreti i lagana muzika koja relaksira, definitivno mogu biti bolji od vođenja ljubavi. Prava masaža u pravo vrijeme – neprocijenjivo.

 

3. Pronalazak idealnih farmerki

 

Potraga za idealnim farmerkama mnogim ženama predstavlja pravu noćnu moru, ali kada pronađete model iz snova, i koji savršeno oblikuje vašu zadnjicu i noge, razumije svaka žena. Toliko je dobar da bismo najradije odmah kupili tri para!

 

4. Palačnike s nutelom

 

Ponekad bismo sve dali da se palačinke s nutelom tope u našim ustima. Gastronomski užitak za prefinjena ženska nepca koji izaziva osjećaj čistog zadovoljstva, posebno “onih dana u mjesecu”…

 

5. Prvi sunčani dan s čisto plavim nebom nakon zime

 

Hladna zima, kratki dani i sivilo mogu učiniti da se osjećamo tromo i neraspoloženo. Ali već prve naznake i mirisi proljeća, kao i topliji vazduh, predstavljaju pravi čarobni štapić za naša osjećanja.

 

6. Dobar koncert koji vas danima drži poletnima

 

Muzika pokreće, motiviše, inspiriše, pogotovu ako se radi o dugo iščekivanom koncertu koji će nas `napuniti` nevjerojatnom energijom. Iskustvo kome i vođenje ljubavi teško da može da konkuriše.

 

7. Topla kupka nakon napornog dana

 

Vrući tuš, mala privatna sauna, topla kupka nakon naporonog dana. Opuštajuće, smirujuće, predivno iskustvo zbog kojeg u nekim situacijama, a posebno u hladnim danima intimnost stavljamo na čekanje.

kolektiv.me

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE