Atraktivna bh. voditeljica pokazala koliko se promijenila za 6 godina: Jedna stvar je ostala ista

Screenshot 2 92
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Atraktivna voditeljica, Zeničanka Zerina Patković objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je nastala prije šest godina te otkrila što se sve od tada promijenilo u njenom životu.

“Ovo sam ja na snimanju svoje emisije prije šest godina. Od svega što vidite na ovoj (tada) djevojčici ostao je bijeli osmijeh i rupice na obrazima”, započela je objavu uz staru fotografiju.

“Mnogo se toga promijenilo za šest godina. Ja sam se mnogo promijenila za šest godina. Ali jedna stvar je ostala ista: I sada sam, baš kao i tada, sretna, zadovoljna i ispunjena sobom i svojim životom. Bog piše sudbine, ali ipak smo mi ti koji biramo kakav život želimo živjeti i šta ćemo od njega napraviti”, poručila je Zerina.

Podsjećamo, Zerina je pozornost šire javnosti privukla kao sportska voditeljica na Areni Sport, no nakon samo dva mjeseca prekinuli su suradnju.

“U suštini, bili smo i više nego zadovoljni saradnjom, ali se dalje nismo mogli dogovoriti oko uslova rada. Stoga smo odlučili na korektan i profesionalan način da se rastanemo. Trudila sam se do posljednje utakmice da svoj posao odradim maksimalno profesionalno i korektno. Meni je to još jedno profesionalno iskustvo i izazov u nizu, a sigurna sam da će ih biti još više”, napisala je tada Zerina.

Međutim, tijekom tog angažmana, ali i poslije njega, Zerina je stekla hiljade pratitelja s kojima gotovo svakodnevno dijeli atraktivne fotografije.