Dame, obratite pažnju: Muškarci vas zbog ovoga smatraju odbojnom i čudnom

“Odbojna i čudna” baš i nije najveći kompliment koji možeš dobiti od muškarca, ali činjenica je da neki upravo tako gledaju na određeni tip žena. Ovo su stvari koje te u njihovim očima mogu učiniti baš takvom.

Tjeraš ga na seks

Zvuči čudno, ali postoje žene koje misle da će seksom osvojiti srce muškarca koji im se sviđa pa ga guraju u krevet i tjeraju na seks. Rijetko će koji muškarac to odbiti, ali definitivno će ženu koja je to učinila procjeniti kao odbojnu i čudnu.

Prebrzo se zaljubljuješ

Ako si nakon nekoliko sastanaka zaljubljena i potajno planiraš kakvu ćeš vjenčanicu imati na svadbi, velike su šanse da će dečko pobjeći jer će osjetiti da se prebrzo zaljubljuješ.

Ne odustaješ

Kad muškarac kaže da nije zainteresovan, najverovatnije nije zainteresovan. Žene koje odbijaju da shvate jasnu poruku ili lažu da je muškarac zainteresovan ili se boje osjećaja da su odbijene.

Posesivna si

Misliš da zbog jedne noći koju ste proveli zajedno imaš pravo da ga tretiraš kao da ti je već godinama dečko. Čak i ako je bio zainteresovan, uz ovakvo će ponašanje jako brzo izgubiti interes.

b92