Darko Lazić o novoj vezi: Svi su ljubomorni na našu sreću

darkooooo
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Darko Lazić ne prestaje da ređa skandal za skandalom, zbog čega je svakodnevno u žiži javnosti. Otkako je u vezi sa koleginicom Barbarom Bobak, pjevača ne zaobilaze loše stvari, ali i komentari njegovih najbližih.

Dovoljno je to što su se njegove bivše, Marina Gagić i Olivera Matijević udružile u kovanju planova, da mu svakodnevno skače pritisak na maksimum. Taman kad se riješio tih priča, sinoć se pojavila nova informacija. Naime, Darko i njegova djevojka Barbara navodno su se žestoko posvađali na zabavi punoljetstva kćerke njihovog kolege Srećka Krečara 30. septembra, pa je došlo do ozbiljne prepirke, gurkanja i blažeg međusobnog udaranja.

ČITAJ JOŠ:  Apple će 13. septembra predstaviti iPhone 14

S obzirom na to da su oboje bili pod dejstvom alkohola jer su prethodno slavili, nije ni čudo da su tu noć bili napetiji nego inače, pa se sutradan pomirili kao da se ništa nije desilo. I logično je da će rešiti problem jer žive pod istim krovom.

Lazić se sinoć oglasio za Nova.rs, gde je izjavio da je sa Barbarom u sjajnim odnosima i da ništa od toga nije istina.

Ponovo smo se čuli sa Darkom, pa je rekao da mu se smještaju priče jer niko ne može da podnese njegovu sreću.

„Svi bi da čuju samo loše stvari o meni, niko nikad da pohvali. Zašto ljude zanima šta ja radim? Ok, svijestan sam da sam javna ličnost, ali dosta mi je više pakovanja svega. Sretan sam i zaljubljen u svoju djevojku, nikad mi nije bilo bolje. Nekima to smeta i ne mogu da podnesu moju sreću i uživanje, ali šta ja da im radim. Volim Barbaru, obostrano je sve. Da nije tako, ne bi živjeli zajedno“, tvrdi Darko, a potom se dotakao svojih bivših.

ČITAJ JOŠ:  Velika ispovijest Darka Lazića, pjevač otvorio dušu i progovorio o skandalima

„Ma neću da pričam o njima, ne zanima me. Neko ne može da se pomiri s tim da sam sretan i zadovoljan. Ne znam šta ja to loše činim ljudima, pa su protiv mene? Uvijek je tako bilo. Sretan sam, to mi je najbitnije i neću da se bavim drugim pričama“, rekao je Darko.
Podsjetimo, Darko i Barbara nekoliko mjeseci žive zajedno u Novom Sadu. On je zbog nje odustao od kupovine stana u Beogradu i preselio se gdje je ona željela. Sa bivšom nevjenčanom suprugom Marinom Gagić je na sudu zbog sina Alekseja, iako on tvrdi da je dao alimentaciju koliko je ona zahtjevala, a uz to da je ona ta koja pravi problem oko viđanja djeteta.

ČITAJ JOŠ:  Kupujete odjeću preko interneta: Ovo je PET najvažnijih pravila
GODISNJICA
MARKETING