1dejan 3ep
AUTOR: H.D.
DATUM: pro 10, 2021 @ 0:10
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Dejan Dragojević je u Rajskom vrtu iskreno govorio o osjećanjima prema bivšoj supruzi i da li je moguće da se neka stara osjećanja vrate i padne pomirenje.

Ne znam više, ni šta mi se dešava, ni šta osjećam. Hoće da mi napakuju da sam ukrao budžet, pa ovo sa Dalilom. Sav sam polomljen i iskasapljen. Kad vidim da bijesnim i da lomim, bude mi krivo jer nisam svojoj kući da se tako ponašam. Nju branim, a ona svaki trenutak koristi da me upropasti kada god se pruži prilika. Sam sebi sam čudan, ne mogu da se izdignem iznad situacije, non stop mi se budi ta griža savjesti, ne znam šta je to u meni, mislim da nisam normalan. To mi je prost zaključak – rekao je Dejan pri ulasku u Rajski vrt.

– Šta misliš o Dalilinim reakcijama na tvoje ponašanje – pitalo je Drvo.

– Sve mi je čudno od prvog dana do dana danas. Nikada nije rekla da se kaje za ono što mi je uradila. Njene suze su zbog toga što je sebi uradila, a ja kada plačem, plačem jer sam je izgubio. Pitam se da li je sve bilo vrijedno, a ona samo govori o tome kako je sama sebe etiketirala. Prišla bi mi i ne bi, hoće da me posvađa sa svima i neće, ima potrebu da me isprovocira a onda se kao pokaje, ne znam kako to izgleda sa strane. Ono što je rekla sinoć za ljude koji su sve vrijeme bili uz mene nije u redu i stavlja me u neprijatnu situaciju. Eto, sinoć sam pukao. Statičan sam u svim poljima. Ona kad je bila u najgorim situacijama, meni je uvijek bilo drago kada joj ne neko prišao. Umjesto da joj bude drago što su me neki ljudi izvukli iz onoga svega kada me je uništavala, ona ih napada. Zaslužuju moju odbranu, a ne znam ni kako da se postavim. Sve je čudno… – govorio je Dragojević.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Šta je sa tvojim emocijama prema njoj – pitalo je Drvence.

– Emotivno sam slab i razoren, nemam gdje da pobjegnem, uvijek me to sačeka. Nekad imam osjećaj kao da smo i dalje zajedno, da smo samo posvađani zbog neke sitnice i da samo ne pričamo. Onda se osvijestim i bude mi sve jasno. I dalje imam neku emociju, ne znam da li je to navika ili ljubav, ne znam. Ili mi možda samo fali, moram reći, emocije mi se uopšte nisu ugasile, ne znam kako. Sve ona može sama, nije ona naivna, ne znam zašto imam potrebu da je branim. Ta emocija nije u smjeru pomirenja, nego eto samo da joj pomognem. U glavi mi je kolaps… Možda me Nova godina izvuče iz svega, čestitke, pokloni, jer sam opet pao. Pao sam opet zbog nje, zbog tog njenog ponašanja. Užasno mi je kada se nađem sa njom u istom prostoru sa nekom ženskom osobom, bude mi neprijatno. Zašto ne znam, samo da ne završim na psihijatriji…- govorio je Dragojević.

– Kada razmišljaš o svemu što se dogodilo i ono što može da se dogodi, kako vidiš dane i mjesece koji dolaze? – nastavilo je Drvo.

– Vidim ih kao apokalipsu! Kreće pakleno, mislim da će biti i rasprava i svega. Biće jako težak period, lupaće mi se puno po leđima i da će ponovo biti raznih očekivanja. Ali sam sam kriv jer sam pokazao da nisam ugasio emocije i ona zna da može da manipuliše. Nekako, mislim da sve zavisi od nje, da se pokrene onako kako ona zna, ne bi mi bilo dobro. Isparala bi me na devedeset stepeni. Plašim se razgovora sa njom i budućeg perioda, plašim se izlaska odavde… Plašim se što zadrugari imaju potrebu da me oskrnave, osjećam da im nisu čiste namjere… Plaši me i ovaj prostor, iskreno da ti kažem – naveo je Dejan.

LIDER