Portal 072info

Emotivna poruka Done Ares

Dona Ares, koja je dva puta uspjela da pobijedi rak, trenutno se oporavlja i puni baterije za nove životne izazove. Bh. pjevačica kaže da joj muzika više nije na prvom mjestu. Ona je na Facebooku otkrila svoje planove u bliskoj budućnosti.

“Važnost kose za mene nikad nije bila zbog ljepote nego zbog karaktera i ličnog osjećaja kompletnosti. Volim je!! Vježbam duge šetnje, eksperimentišem sa ishranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i dizajn na IT Akademiji radi ličnog usavršavanja i planiram da upišem još jedan smjer”, kaže Dona Ares.

Ističe da svaki dan vježba klavir, ali da joj muzika trenutno nije na prvom mjestu interesovanja.

“Kroz sve što mi se desilo u posljednje dvije godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rješenja. Teško je vratiti se na tačku u prošlosti kad si već bio dio budućnosti. Kada bih morala ukratko da napravim komparaciju Sobe1 i Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti, i uz to idu sva čuda koja su se tu desila i dešavaju se svakodnevno.

Zato oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje!!! Volim vas sve i puno pozdravljam… – poručila je Dona.

nezavisne.com

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box