ljubav par slika pb
AUTOR: H.D.
DATUM: pro 27, 2021 @ 12:05
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Razloga za predviđanje kraja odnosa može biti mnogo, a poznata autorica i seksualna terapeutkinja Tracey Cox tvrdi kako se stanje u vezi može procijeniti na vrlo jednostavan način – promatranjem fotografije para.

Ona može skrivati tajne signale koje prije niste primijetili, a svakako su povod da promotrite svoj odnos i razmislite možete li ga te želite li ga učiniti boljim.

Za primjer odaberite fotografiju na kojoj ste oboje znali da se slikate.

Za pravi uvid neka fotka bude što svježija, a ako ste dulje u vezi usporedite promjene na fotografijama kroz vrijeme

Tekst se nastavlja nakon reklame

Naravno, samo jedan ili dva znaka od niže navedenih nisu osuda vaše veze na propast, ali, ako su svi navedeni znakovi tu – razmislite o budućnosti.

Vaša veza je super ako na fotografiji:

– se gledate izravno u oči, ili jedan od partnera nasmiješeno gleda u kameru, a drugi ga gleda u oči – takav pogled otkriva da nemate što skrivati.

– jeli su na stolac/kauč pokraj vas, ili stali odmah iza vas – to pokazuje da ne žele biti fizički odvojeni, odnosno žele biti blizu

– vaš torzo je ispravljen ako ste u zagrljaju ili ste prebacili ruku jedno preko drugog – pogrbljivanje može biti znak mišljenja “hajde da odradimo tu fotografiju”

– vaše zdjelice su blizu – što su vaši kukovi i zdjelica bliži, to govori da ih u blizinu postavljate izvan fotografija, odnosno da vam je ta blizina prirodna, što označava da je seksualni život redovit i ispunjen.

Ako na fotografiji ne činite ništa od prethodno nabrojanog, razmislite o sljedećem:

– vi i vaš najčešće partner stojite udaljeno jedno od drugog, odnosno ne dodirujete se niti jednim dijelom tijela, jer fizička udaljenost se obično povezuje i s onom emocionalnom, piše 24sata.hr.

– jedino vrijeme u kojem se dodirujete je kod susreta, pozdrava pri odlasku ili kod seksa – izgubili ste fizičku intimnost i pretvorili se u “prijatelje s povlasticama”

sve rjeđe se gledate u oči, a dok razgovarate jedno s drugim jedan od partnera gleda u zid/kroz prozor/ u mobitel

– ako jedan drugog iznenadno ili spontano dotaknete, drugi se “trzne”

– kod sjedenja blizu jedan drugog stvarate fizičke pregrade – križate ruke, postavljate jastuke između, okrećete se leđima.

LIDER