Fotografija vas i vašeg partnera može otkriti jeste li dobar par

ljubav par slika pb
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Razloga za predviđanje kraja odnosa može biti mnogo, a poznata autorica i seksualna terapeutkinja Tracey Cox tvrdi kako se stanje u vezi može procijeniti na vrlo jednostavan način – promatranjem fotografije para.

Ona može skrivati tajne signale koje prije niste primijetili, a svakako su povod da promotrite svoj odnos i razmislite možete li ga te želite li ga učiniti boljim.

Za primjer odaberite fotografiju na kojoj ste oboje znali da se slikate.

Za pravi uvid neka fotka bude što svježija, a ako ste dulje u vezi usporedite promjene na fotografijama kroz vrijeme

Naravno, samo jedan ili dva znaka od niže navedenih nisu osuda vaše veze na propast, ali, ako su svi navedeni znakovi tu – razmislite o budućnosti.

Vaša veza je super ako na fotografiji:

– se gledate izravno u oči, ili jedan od partnera nasmiješeno gleda u kameru, a drugi ga gleda u oči – takav pogled otkriva da nemate što skrivati.

– jeli su na stolac/kauč pokraj vas, ili stali odmah iza vas – to pokazuje da ne žele biti fizički odvojeni, odnosno žele biti blizu

– vaš torzo je ispravljen ako ste u zagrljaju ili ste prebacili ruku jedno preko drugog – pogrbljivanje može biti znak mišljenja “hajde da odradimo tu fotografiju”

– vaše zdjelice su blizu – što su vaši kukovi i zdjelica bliži, to govori da ih u blizinu postavljate izvan fotografija, odnosno da vam je ta blizina prirodna, što označava da je seksualni život redovit i ispunjen.

Ako na fotografiji ne činite ništa od prethodno nabrojanog, razmislite o sljedećem:

– vi i vaš najčešće partner stojite udaljeno jedno od drugog, odnosno ne dodirujete se niti jednim dijelom tijela, jer fizička udaljenost se obično povezuje i s onom emocionalnom, piše 24sata.hr.

– jedino vrijeme u kojem se dodirujete je kod susreta, pozdrava pri odlasku ili kod seksa – izgubili ste fizičku intimnost i pretvorili se u “prijatelje s povlasticama”

sve rjeđe se gledate u oči, a dok razgovarate jedno s drugim jedan od partnera gleda u zid/kroz prozor/ u mobitel

– ako jedan drugog iznenadno ili spontano dotaknete, drugi se “trzne”

– kod sjedenja blizu jedan drugog stvarate fizičke pregrade – križate ruke, postavljate jastuke između, okrećete se leđima.