Frizure koje svi muškarci mogu nositi

Muškarci uvijek traže način da izgledaju drugačije i da privuku pripadnice ljepšeg pola, ali postoje i oni koji žele da nose frizuru za koju znaju da će im dobro stajati.

Takvi muškarci ne žele da eksperimetnišu i žele frizuru koja će uvijek biti u modi i koja će im uvijek dobro stajati, bez obzira na njihove godine, a ovo je lista frizura koje svi muškarci mogu da nose:

Caesar Cut

Cezar frizura je već duže vrijeme vrlo popularna, a razlog je zato što dobro izgleda, lako se održava i lako oblikuje. Savršena muška frizura za svaki tip muškarca.

Buzz Cut

Buzz Cut frizura je dokaz da je ponekad jednostavniji, bolji izbor. Odličan je izbor za muškarce koji imaju četvrtastu vilicu i kockast oblik glave. Ova frizura je veoma muževna i ima snažan karakter.

Kratka i neuredna

Neuredna kosa bila je hit i u 2015. godini i izgleda da će to ostati aktuelno i ove godine. Žene su rekle da vole kada muškarac ima kraću i neurednu kosu. To ih čini nekako uzbudljivim, divljim i nepredvidivim. Ovo je definitivno jedna od najpopularnijih muških frizura, a ovaj izgled možete postići uz pomoć malo kreme ili gela za kosu. Jednostavno razbarušite kosu i ostavite vaše pramenove da idu u različitim smjerovima.

Duža kosa

Dugačka kosa oduvijek je bila popularna. Iako je danas duga kosa sve rijeđa kod muškaraca, lijepo stilizovana i oblikovana duga kosa može biti sjajna na muškarcu. Sjetite se samo Bekama i Tom Kruza. Njihov najjači adut bila je duga kosa.

Simple Casual

Jednostavna i opuštena, ova frizura postala je klasik među frizurama i ostala je popularna i dalje. Ako želite da postignete ovakav izgled, trudite se da vam kosa sa strane bude kraća, a kosa na vrhu duža. Ovakav efekat postiže se sa malo gela i gustim češljem.

Razdjeljak

Danas možemo videti bezbroj varijacija frizure sa razdeljkom. Zaista je ovo jedna od najpopularnijih frizura svih vremena. Uz pomoć ove frizure uvek ćete izgledati prefinjeno i poslovno. Za održavanje je veoma jednostavna, a ovaj izlged možete postići uz pomoć češlja i malo kreme za kosu.

muskimagazin.rs