Portal 072info

Gile ide na odvikavanje od alkohola?

Amaru Giletu Jašarspahiću muzička karijera dovedena je do propasti, a glavni krivac je alkohol, piše Express magazin.

Bosanski pjevač požalio se prijateljima da mu je taj njegov najveći porok upropastio mnoge poslovne planove, pa je prinuđen da hitno krene na odvikavanje.

– Gile je sjajan dečko, koji ima veliki talenat i potencijal da uspije u životu i zaradi mnogo novca. Na svirkama se odmah hvata za čašicu i naliva se žestokim pićima. Čak i kad se napije, publika to ne provali jer on tada uglavnom pravi još bolju atmosferu. Dešavalo se više puta da napravi neko sr*nje na koje trezan ne bi ni pomislio. Međutim, njegovo zdravlje je zbog pretjerane količine alkohola dovedeno u pitanje i Amar je odlučio da se riješi poroka po svaku cijenu. Posavjetovat će se sa nekim stručnjacima kako bi što prije ostavio piće. Prethodne dvije sedmice mnogo je smanjio unošenje alkohola u organizam, ali hoće da taj otrov ostavi skroz. U posljednje vrijeme na nastupima pije ili sok ili običnu vodu. Zasad se drži plana, ali stručna pomoć mu je neophodna – otkriva izvor blizak pjevaču, koji je insistirao na anonimnosti.

U printanom izdanju aktuelnog Expressa, pročitajte ekskluzivnu ispovijest ovog pjevača. On prvi put otvoreno govori o svojim porocima, kako mu je mogla propasti karijera, lažnim prijateljima…

Autor: Express

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box