Izveo djevojku na prvi sastanak, onda se pojavili njen muž i kćerka

sastanak dejt pixabay ilustracija
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Prvi ljubavni sastanci često mogu da budu neprijatni. Nekada jednostavno ponestane tema za razgovor, a nekada se pojavi partner osobe sa kojim sjedite.

Da, upravo se ta scena dogodila momku koji je na društvenoj mreži TikTok poznat pod nadimkom “Pattyslap23”. On je odlučio da svoju priču podijeli sa pratiocima, a snimak je ubrzo postao viralan i do sada je pregledan oko 3 miliona puta. 

“Bilo je to prije dvije godine u Bostonu. Dopisivao sam se s jednom devojkom i odlučili smo da odemo na prvi sastanak. Lijepo smo se proveli, krenuo sam da platim račun kako bismo otišli u bioskop, a onda je neki čovjek sjeo pored nas”, rekao je ovaj dečko.

Prema njegovim riječima, djevojka koja je sjedila s njim se zbunila i preblijedila.

“Pitao sam ga da li mu treba pomoć, a on je rekao ‘Da, to je moja žena’. Pogledao sam je i pitao da li je to zaista njen suprug, ona je pokušavala da pronađe neko opravdanje, ali stvari su samo postale još gore. Najbolji dio je bio kada joj je dotrčala kćerka i sjela u krilo”, nastavio je s pričom, prenosi “Telegraf.rs“.

Kako kaže, tu noć je saznao da je djevojka sa kojom je izašao na večeru bila u braku sedam godina.

“U početku sam bio u šoku, poslije sam se zahvalio Bogu što se to tada desilo, a ne kasnije kada naš odnos postane ozbiljniji”, rekao je on.

Da stvar bude još komplikovanija i čudnija, ovaj dečko je ostao u kontaktu sa njenim suprugom, a poslije nekog vremena mu je otkrio da je podnio papire za razvod.

“Mi smo sada stvarno dobri drugari, a njih dvoje su se skoro razveli. Nas dvojica izlazimo zajedno, a on me je čak upoznao sa njegovim drugaricama”, zaključio je ovaj dečko.

@pattymac2399

Part 2 of the worst date I’ve been on #fyp #foryoupage #worstdateever #paht

♬ original sound – Pattyslap23