Portal 072info

Jedina stvar oko koje su se muškarci i žene složili: Bez ovoga veza ne može da uspije

Istraživanje na 2000 muškaraca i žena koje je objavio jedan američki ženski portal otkrilo je u kojoj mjeri telefoni utiču na ljubavni život.

Pronaći osobu koja je dogovorila izlazak bez upotrebe telefona ili koja putem poruka ne komunicira sa partnerom danas je gotovo nemoguća misija! Čast izuzecima, ali sudeći po novom istraživanju, čini se da većina parova funkcioniše bolje zahvaljujući modernoj tehnologiji.

Istraživanje na 2000 muškaraca i žena koje je objavio jedan američki ženski portal otkrilo je u kojoj meri telefoni utiču na ljubavni život. Podaci pokazuju visoku “uključenost” tog komunikacijskog uređaja u vezi, pa se ponekad čini da nas je u odnosu četvoro – mi, partner i dva mobilna, piše Kurir.

Ali, nameće se pitanje da li je li taj kvartet u vezi dobra stvar i da li bi naš život bio bolji bez malih svjetlećih ekrana. Istraživanje je otkrilo da 90 posto parova svakodnevno komunicira putem poruka, a zanimljivo je kako čak njih 43 posto dnevno sa partnerom razmjeni i 10 poruka.

Ne radi se samo o vrućim, seksi porukama, već o neromantičnim koje se tiču svakodnevnih stvari. Ispitanici kažu da su im mobilni telefoni uveliko olakšali komunikaciju, jer su na taj način tokom dana povezani.

Takođe, neki parovi su čak postavili i pravila korištenja telefona u vezi – njih 21 posto odredilo je da se sa tom komunikacijom ne pretjeruje. Parovi koriste mobilne i kako bi slali seksi sadržaje, a 67 posto muškaraca i žena otkrilo je da je partneru poslalo sliku ili poruku eksplicitnog ili zavodljivog sadržaja bar jednom.

Osim razmjene informacija, 24 posto ispitanika uhvatilo je partnera kako im pretražuje telefon. Otkriveno je i da služenje mobilnim u vezi pomaže da istu sačuvamo, pa 61 posto ispitanika smatra kako je taj način komunikacije dobar.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box