Kristina Mandarina se skrasila? Pokazala prsten, ali ne i dečka

Kristina Mandarina se skrasila? Pokazala prsten, ali ne i dečka

Najpoznatija prodavačica voća, Kristina Penava (21) poznatija kao Kristina Mandarina, zaintrigirala je brojne pratioce novom fotografijom na kojoj u prvi plan stavlja prsten koji podsjeća na “vjenčani”.

“Prsten ne znači ništa sve dok nisi s osobom koju voliš”, napisala je Kristina. Pratioci su se nakon njene objave složili kako se prodavačica napokon skrasila, a mladoj Kristini neki su i čestitali na zarukama.

Mandarina je nedavno učestvovala u rijalitiju “Farma”, a u šouu je otkrila kako joj najviše nedostaje dečko.

“Jako mi je teško jer sam sama. Jedva čekam da izađem jer mi nedostaje moj dečko, ali borbu neću predati tako lako”, rekla je Kristina. Ali, želja joj se brzo ostvarila, a nakon dvoboja, starleta je napustila šou.

Inače, kada je Mandarina ušla na “Farmu”, ostali takmičari su mislili kako neće ništa raditi jer je stigla našminkana i sređena, ali ona se odmah uhvatila polja, krave i ostalih poslova te im dokazala da nije onakva kakvom su je smatrali.

“Ja sam od početka bila svjesna u što se upuštam i kakva je ovo vrsta šoua. Naravno da sam dala sve od sebe u svim zadacima i najviše mi je drago što su to i ostali farmeri prepoznali”, rekla nam je nedavno Kristina pa dodala:

“Pokazala sam se onakvom kakva zapravo jesam i kakvu su me svi upoznali za štandom”, dodala je za kraj, piše 24sata.hr.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE