Lejla Filipović: “Nakon mog izbora završila era glamuroznih izbora za Miss”

tarik
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Lejla Filipović, supruga voditelja i glumca Tarika Filipovića, u nedavnom se razgovoru osvrnula na skandal s izbora za Miss 1998. godine. U razgovoru za Story pričala je i o porodici, ali i o neugodnom iskustvu s bivšom kućnom pomoćnicom, s kojom je par završio na sudu.

Manekenka je 1998. godine proglašena najljepšom, ali je samo nekoliko dana nakon izbora objavljeno da Lejla više nije Miss Hrvatske. Ona je tada sazvala konferenciju za medije i rekla da je problem vjerojatno u tome što je ona muslimanske vjeroispovijesti. Ipak, nekoliko dana nakon skandala u medijima direkcija izbora je odlučila da će Lejla ići na izbor za Miss svijeta, ali na njemu nije postigla uspjeh. Sada se osvrnula na cijelu situaciju i komentirala kako je taj istup utjecao na njezinu karijeru.

“Mislim da mi nije pomoglo ni odmoglo u karijeri. Kažu da sam pokazala veliku hrabrost i borbu u tim godinama pa me valjda ljudi pamte i po tome. Smatram, a mnogi će se složiti sa mnom, da je nakon mog izbora završila era glamuroznih izbora za Miss, sjajno organiziranih događaja koje smo svi s nestrpljenjem očekivali i rado gledali”, rekla je Lejla.

U razgovoru se osvrnula i na starenje te istaknula da trenutno ne koristi botoks i filere.

“Starenja se stvarno ne bojim, jedino se bojim bolesti. Za sada ne koristim botoks ni filere, ali nemam ništa protiv njih. Zadovoljna sam kako nosim svoje godine i sitne borice koje imam, ali isto tako ne bih odbila mogućnost da nekad nešto od toga isprobam”, istaknula je i dodala da su za njezinu vitku liniju zaslužni tjelovježba, disciplinirana prehrana, ali velikim dijelom i genetika.

Lejla je u razgovoru pričala i o svojoj porodici te istaknula da su njezini sinovi izbirljivi oko prehrane.

“Užitak mi je kuhati za nas dvoje jer je Tarik jednostavan po tom pitanju i u svemu uživa, ali zato dečki puno toga ne jedu i jednostavno ne žele ni probati. Tako da ja obično kuham dva, tri jela dnevno da bih ispunila sve želje. Dečki bi najčešće jeli ista jela, kao i većina djece. Bolonjez, lazanje, tortilje s piletinom, pohano meso, ćufte…”, ispričala je.

Prisjetila se i neugodnog iskustva s bivšom kućnom pomoćnicom te istaknula da joj otad nije lako pustiti strance u dom.

“S obzirom na ružan scenarij koji nam je priredila naša bivša kućna pomoćnica, jako mi je teško pustiti nekoga novog u kuću. Sad sam jedino opuštenija jer nam više nitko nema ništa za otuđiti. Imam divnu gospođu koja mi dolazi samo jednom sedmično, ali to mi je dovoljno. Sve radim sama, kao i većina žena, naravno uz pomoć supruga i malu pomoć djece”, rekla je Lejla.

Podsjetimo, Tarik i Lejla su 2017. godine optužili spremačicu Anicu Jurilj da im je u razdoblju od tri godine ukrala nakit i nešto novca. Ukupna šteta bila je procijenjena na više od 150 000 kuna.