Portal 072info

Ljubavna magla Širi se bizaran trend koji omogućava bolji seks – oglasili se i doktori

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tretman od trideset minuta pod nazivom “Ljubavna magla” izlaže vaše najintimnije dijelove tijela temperaturi od -160 Celzijusa putem spremnika tekućeg dušika, prenosi Independent.

SPA centar u kojem se izvodi ovaj tretman kaže kako “iznenadan pad temperature stimulira receptore za temperaturu u vašoj koži i brži protok krvi povisuje razinu endorfina u vašem tijelu, čime se ‘generira dobar osjećaj’.” 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ovako niska temperatura također uzrokuje “čvrst, mladolik i vibrantan izgled kože na spolnim organima.”

Ipak, doktori se ne slažu. Ginekologinja Jen Gunter rekla je da to nikako ne biste trebali raditi, iako ginekolozi inače koriste krioterapiju za zamrzavanje i uklanjanje bradavica. Doktorica Gunter imala je puno iskustva s korištenjem tekućeg dušika na genitalnom tkivu i kaže kako je to bila uobičajena praksa dok se nisu pojavile bolje, alternativnije prakse.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Doktorica pojašnjava kako izlaganje vaše kože tako niskim temperaturama ubija stanice. Nastavlja kako je tretman od 30 minuta pod temperaturom od -160 stupnjeva “izrazito brine jer uzrokuje nekrozu klitorisa budući da on ne funkcionira dobro sa smanjenim protokom krvi.”

Nastavlja kako tretman nije dobar ni za penis jer uzrokuje bolne promrzline.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Da zaključimo: genitalije koje su estetički ugodne oku, ne vode vas do boljeg seksa, prenosi Index.

 
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)