Portal 072info

Nastavlja se sukob starlete i Kristijana Golubovića: Nahuškali su me da mu pominjem dijete

kik
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kristijan Golubović koji je dugo godina proveo iz rešeteka, trenutno je pravo ime rijalitija Zadruga, a novinske stupce puni i njegov sukob sa starletomn Stanijom Dobrojević. Nakon što joj je Golubović javno prijetio smrću, ona ga je tužila, pa je iz rijalitija izlazio na sud da da iskaz.

Starleta je očigledno odlučna da ne odustane od sukoba, ali je demantirala da su ugroženi njeni najbliži.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

– Nije tačno da su Kristijanovi ljudi prijetili mojoj majci i bratu. Tačno je da je policija dolazila kod mog brata prije nego što sam podnijela krivičnu prijavu jer je ovaj slučaj prvenstveno pokrenula država pošto je javno prijetio smrću. Postoji i snimak kao dokaz, a i milioni gledalaca koji su u tom trenutku bili uz male ekrane. Inače, nije u pitanju jedan snimak, niti afekat, meni je proslijeđeno desetak snimaka u kojima prijeti, pljuje… Pa čak i nakon povratka sa suda rekao je u najnovijem snimku alibi, “odem u Australiju, gledam meč Nadal-Đoković”, a njoj se nešto desi u Rumi. 

Osim toga, Dobrojevićeva se osvrnula na eventualno izvinjenje Goluboviću što je javno rekla da ćerka Vera zapravo nije njegova.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– To je najmanji problem. Za to su me nahuškali njegovi bliski ljudi. Tražili su da to pomenem. Uostalom, može da uradi DNK analizu i da dokaže svima da je laž sve što je pisano i dobije na sudu. Bar bih ja tako uradila. On je meni mjesec dana psovao sve živo i mrtvo, i to je u redu? Ja nisam dirala dijete nego njega, njemu vraćala za uvrede, izjavila je starleta za srbijanske medije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 1
    Share
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

STANIJA UHVAĆENA SA DEČKOM! Evo ko je on, svi ga znate!

Portal 072info

ZA MENE JE TO ZAVRŠENA STVAR: Rialda se ne može opravdati Kenanu,a upetljan je i Fran

Portal 072info

Kristijan Golubović otkrio detalje poznanstva sa Željkom Ražnatovićem Arkanom

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME