‘Nategnite’ Amorove strijele i saznajte u koga ćete se zaljubiti ovog proljeća

Pronađite najbolje pravce za Amorove strijele tokom proljeća 2015. godine…

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Ovan

Bacite Amorovu strijelu ka Strijelcu jer je opšte poznato da ovi momci mogu da vam prirede nezaboravne trenutke. Pripadnici ovog znaka pozitivno će uticati na vas, šireći vam krug interesovanja, pravilno usmjeravajući vašu energiju.

Uz muškarca koji je Ovan žena će se uvek osećati zaštićeno, a u krevetu više nego zadovoljno jer kod Ovna je strast glavni pokretač u životu.

Bik

Pronađite muškarca koji je Djevica jer je on onaj koji će vam pružiti odnos pun uzajamnog razumijevanja. Ženi Biku odgovaraće praktičnost, mudrost i ozbiljnost jedne Djevice. Udruženim snagama možete mnogo toga da postignete jer ćete biti izvanredni prijatelji i ljubavnici koji će znati da udovolje međusobnim potrebama.

ČITAJ JOŠ:  Novopečeni bračni par medeni mjesec odlučio provesti na putovanju kroz BiH i snimiti brojne ljepote

Blizanci

Ukoliko ste pripadnica ovog znaka, onda težite nekom Lavu koji će svojom snagom i toplinom “grijati” vaše srce, ali i tijelo. Muškarac Lav je kao neki učitelj koji će vas suočiti sa vašim manama ali i prednostima, dajući vam vjetar u leđa svojom energijom.

Rak

Žena Rak bi tokom proljeća trebalo da obrati pažnju na osobu u znaku Škorpije! Upravo ovaj će bolje od svih znakova znati da cijeni njenu potrebu za toplinom, domom i porodicom. U neku ruku “čitaće” vaše misli a pružiće vam sjajan intelektualno emocionalni plus, nikada vam neće biti dosadno.

Lav

Potražite nekog Ovna jer samo on može da slijedi vaše želje. Vašu vezu će krasiti visoki nivo tolerancije i kompromisa, iako ćete se malo i svađati jer imate sličan temperament.

ČITAJ JOŠ:  Ceca na svadbi za pola sata uzela 30.000 evra?

Djevica

Vama odgovara Jarac jer razumije vaše strahove i pruža vam dovoljno ljubavi i zaštite. Plus, oboje ste praktični i vrlo realni znakovi koji su usmjereni ka njegovanju porodičnih vrijednosti.

Vaga

Potražite Vodoliju jer će ona uspjeti da zadovolji sva vaša erotska čula! Uz njega vam nikada neće biti dosadno jer će moći da vas oraspoloži kada ste tužni ili umorni.

Škorpija

Vama je potreban nježan, strastven i senzualan muškarac kog možete da pronađete u znaku Ribe. Vaš će odnos biti krajnje emotivan i buran, ali Riba će moći i da podnese vaše promjene raspoloženja pa i vašu ironičnost i kritičnost.

Strijelac

Dame u ovom znaku bi morale da pronađu nekog vatrenog Ovna koji će im priuštiti željenu akciju i uzbuđenje. Plus, Ovan će uviijek razumjeti vaše potrebe i davati vam dovoljno prostora da se izrazite i otvorite, a na seksualnom planu, nemate brigu. Vatra na kvadrat!

ČITAJ JOŠ:  Mladi bh. inovator Salko Užičanin osmislio grijanje koje radi isključivo na sunčevu energiju

Jarac

Vama je potreban Bik jer će vam pružiti ono čemu najviše težite: sigurnost! Oboje ste znaci koje čvrsto vjeruju u tradiciju, ali i porodične vrijednosti, pa ćete zajedno lakše postići sve to.

Vodolija

Blizanci su vaš savršen partner za proljeće. Ovaj muškarac će razumjeti vaše hirove i potrebu da zadržite individualnost i slobodu. Plus, oboje ste društveni i uvijek imate teme za razgovor.

Ribe

Vama najviše odgovara Rak jer će svojom miroljubivom naravi umiriti vašu sumnjičavost i ljubomoru. Muškarac Rak će vas čitati kao otvorenu knjigu i pružiti vam toliko željeni osjećaj sigurnosti.

072INFO TV