1D35DF88 68D2 4701 89C4 3B02D5AC28B7
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Vijesti

Javnost je u najmanju ruku ostala zgrožena , nakon što su se na društvnim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako Mustafa Alajmović iz Breze, poznat po dugogodišnjim akcijama za prikupljanje novca svojoj supruzi Zehri, novcem časti klavijaturistu na jednoj zabavi.

Mediji su prošlosti nebrojno puta su alrmirali javnost o ovom slučaju, tako su proteklih godina prikupljena velika novčana sredstva za liječenje Mustafine supruge Zehre.

U teškoj ekonomskoj situaciji prvo su mu u pomoć pritekle humanitarne organizacije, ali s obzirom na to da su troškovi Zehrinog liječenja bili puno veći, Mustafa je pronalazio načine da pomogne svojoj supruzi.

“Novac koji sam davao klavijaturisti nije bio moj. Ljudi koji su odgovorni su mi prijetili kako će mi j**** mamu balijsku” . izjavio je Mustafa za Source.

Tako se na društvenoj mreži Facebook pojavio video kako upravo Mustafa novac troši dok se nalazi na svirci, odnosno dajući ga klavijaturisti. Osim ove, u javnosti postoje i brojne druge priče, međutim, još ne postoje čvrsti dokazi za takvo nešto za razliku od ove situacije, gdje se Alajmović “rasipa” sa eurima.

Dok tvrdi da je sve montaža: Objavljeni novi dokazi lagodnog života Alajmovića

JAVNOST OGORČENA: Mustafa Alajmović snimljen kako eurima časti klavijaturistu (VIDEO)

NAKON SPORNIH VIDEOSNIMAKA: Oglasio se Mustafa Alajmović, tvrdi da se radi o montaži! (VIDEO)