NOVO IZDANJE TELERINGA: Željko Komšić gost Mate Đokovića

NOVO IZDANJE TELERINGA: Željko Komšić gost Mate Đokovića

Gost Mate Đakovića u ovosedmičnom izdanju Teleringa, koji je na programu OBN TV u nedjelju 05.04.2015. u 14:25h je Žejko Komšić, jedan od glavnih sudionika dešavanja na političkoj sceni u našoj zemlji u proteklih šest mjeseci.

Kada govorimo o narodu onda nakon ove zaista mučne borbe oko uspostave vlasti jedni kažu za sve je kriva SDA samo se njima ovakve stvari mogu dešavati, drugi kazu kriv je Dragan Čović jer želi treći entitet, a treći pak okrivljuju Željka Komšića koji je nakon dogovora o koaliciji prvo rekao da se neće boriti za fotelje i bošnjačka i hrvatska ministarska mjesta, pa je onda čini se mišljenje malo promijenio, pa čak i odustajalo od pregovora, pa se ponovo vraćalo i tako.

Kada se počelo sa iznošenjem imena za ministarske funkcije tek onda je nastao uragan. Željku Komšića mnogi u posljednje vrijeme kritikuju zbog toga što mu u stranci  uglavnom defiluju oni stari vukovi koji su dugo vremena  u politci i kako tu zapravo nema ništa novo- nema nekih mladih naraštaja koji bi svojim zvanjem, znanjem i elokventnošću poveli BiH u jedan bolji svijet. U ovonedjeljnom Teleringu možete saznati  kakvi su Željkovi planovi, vidi li bolju budućnost BiH ili ćemo i dalje stagnirati, koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna

Mato Đaković pokušat će od svoga gosta saznati gdje prestaju politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost. Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa u nedjelju 05.04.2015. od 14:25 sati samo na OBN TV.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica