ODGOVOR ĆE VAS IZNENADITI: Pitali ste se zašto viđate zgodne djevojke sa ružnim frajerima?

Frajeri koji se spremaju da upoznaju neku cicu često postavljaju pitanje: “Da li je važno kako izgledam?” Odgovor je – ne.

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Ženama izgled muškaraca zapravo nije mnogo važan. Koliko puta ste videli super zgodnu cicu kako ulicom ide držeći se za ruku sa niskim proćelavim debeljucom? Verovatno više nego što možete da izbrojite. Evo zašto je tako.

1. Žene biološki privlači društveni status muškarca

Ne mislimo na društveni status koji podrazumeva besna kola i kuću od 300 kvadrata. Mislili smo na društveni status kao na socijalnu inteligenciju. Žene privlače muškarci koji imaju društvene veštine. Oni koji mogu da ih nasmeju, osećaju se prijatno u njihovom okruženju i komuniciraju otvoreno. Takve stvari su okidač.

2. Muškarci mogu da manipulišu stepenom svoje privlačnosti

Ako znamo da žene privlače vođe, muškarci koji imaju samopouzdanje, duhoviti su, prihvaćeni u društvu, onda vam je jasno i da frajeri mogu da povećaju stepen svoje privlačnosti radeći na ovim veštinama. Kada bi se privlačnost zasnivala samo na fizičkom izgledu, mnogo muškaraca bi bilo u pat poziciji. Dakle, radite na sebi.

3. Lepota nije večna

I sami ste svesni da nećete uvek izgledati sjajno. Žene znaju da muškarac kojeg su upoznale neće zauvek izgledati odlično – opašće mu kosa, pustiće stomak, ostariće, baš kao i one. Baš zbog toga ne obraćaju pažnju na fizički izgled, koliko im je važno to kakav je on kao ličnost. Zato se ne fokusirajte na to da se ulepšavate, nego da napredujete, učite. Ostalo će doći samo po sebi.