Oglasile se članice grupe “Hurricane” nakon priča da nisu u dobrim odnosima

g 3
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Danima se nagađa o tome kako su odnosi među članicama grupe “Hurricane” loši i da je to glavni razlog raspada popularne grupe.

Sada je stiglo još jedno saopćenje od njihovog PR tima, koji demantuje da su Uraganke bile u svađi, te su naveli mogućnost da će grupa u jednom trenutku ponovo biti u istom sastavu.

– Poštovani novinari i kolege, ovaj put vam se obraćamo povodom natpisa u novinama koji su izašli nakon našeg poslatog saopćenja za javnost, u kojem smo objasnili razloge prestanka rada članica grupe “Hurricane” u tom sastavu. Htjeli bismo da vam napomenemo još jednom da je jedini razlog zbog čega se ugovor neće produžavati, taj kako bi Sanja, Ivana i Ksenija imale vremena da se više posvete svom privatnom životu i odmore od prevelike popularnosti koja je često izazivala da se u medijima nađu netačni natpisi. Takođe, ne isključujemo mogućnost da se grupa ponovo vrati u istom sastavu u narednom periodu te time, nema mjesta da se piše u negativnom kontekstu o njihovom međusobnom odnosu, navedeno je u saopćenju, koje su prenijeli srbijanski mediji.

– Naglašavamo da se odlično slažu, cijene i poštuju, kako međusobno tako i sa svim članovima našeg tima… Sanji, Kseniji i Ivani ugovor ističe u septembru, ali zbog velikog interesovanja produžavamo turneju do kraja novembra, stoji u novom saopćenju ove grupe.

Avaz