Ovakvi statusi SVE živciraju: Provjerite jesu li vam poznati!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Navedeno vrijedi i u slučaju jačeg spola – moja cura i ja…

Iako je dobro poznato da na Facebooku sve češće saznajemo o svojim ”prijateljima” detalje koji nas možda i ne zanimaju, donosimo popis statusa koji se nalaze na listi onih najiritantnijih, odnosno iritirajućih. Pogađate, riječ je o onim ljubavnim statusima u kojima ”golupčići” ne skrivaju niti najmanji detalj svoje intime. Ovi su statusi definitivno na listi za blokiranje.

1. Moj dečko je najbolji
Još bolje rečeno, “moj dečko je bolji od tvog dečka” statusi, koje doista nitko ne želi čitati. Tvoj dečko doista može biti odličan i tu i tamo je sasvim u redu odati mu javno priznanje za nešto što je učinio. No, ponekad treba podvući granicu jer je vrlo neprimjereno kada impliciraš da nitko nikada neće imati nešto tako dobro kao ti, odnosno vi.

2. Posvađali smo se
Svi se parovi svađaju i to je sasvim normalno. No, nije normalno, kada takve privatne informacije dijele s virtualnim prijateljima. S prijateljima da, i to onim bliskima, na kavi. S virtualnim prijateljima, koje te stvari ne zanimaju ili zanimaju, kako bi se naslađivali njima, definitivno ne. Svađe su same po sebi dovoljno loše da bi otvarala javnu raspravu o njima.

3. Dečko i ja smo upravo…
Kuhali zajedno, prali suđe, igrali igrice… Što god da ste radili, shvaćaš u kojem smjeru idemo. Mala obavijest za tebe: nikoga nije briga jer ono što je vama slatko, ostalima nije. Poslušaj nas, prije nego ostaneš bez svih Facebook prijatelja.
Navedeno vrijedi i u slučaju jačeg spola – moja cura i ja…